Trustpilot

Iskross

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vill du kunna servera dina kunder smarriga, svalkande drinkar och coctails under de varma sommardagarna? Iskrossarna hos expondo passar både professionellt och privat bruk. Vem vill inte kunna erbjuda matgästerna i det egna hemmet på en mumsig Strawberry Daquiri? Dina middagar kommer bli omtalade och matgäster kommer att vallfärdas från alla världens hörn för att kunna få sig en slurk av dina ökända drinkar. Med en iskross i rostfritt stål krossar du isbitar, från en ismaskin exempelvis, i ett nafs och kan sedan bereda delikata drycker och desserter du endast kunnat drömma om. Hos expondo ingår frakten på köpet!

Iskross i rostfritt stål

Sluta upp med att stå och mala isen för hand! Det tar tid, tar på krafterna och är framför allt jättetrist. På expondo hittar du iskrossar i rostfritt stål, vilket gör dem till stabila och lättrengjorda rackare. Rostfritt stål låter sig snabbt och smidigt rengöras, tack vare den släta ytan och robusta konstruktionen. Iskrossarna är relativt lätta och är därför mycket praktisa att ha med på event och fester när du vill kunna servera drinkar.
Andra storsäljare inom kategorin marknadsutrustning, där du bland annat hittar iskrossarna, är våra funktionella crepejärn och våffeljärn, våra lustiga och fräcka popcornmaskiner och de tilltalande sockervaddsmaskinerna.

Vi skulle vilja påstå att vi har utrustning för varje tillfälle – oavsett om du bedriver en småskalig verksamhet eller om du bedriver storkök.
Iskrossarna hos expondo är tystgående och effektiva och vi har modeller som kan krossa hela 60 kilo is per timme! Det blir många drinkar det... Vi har också en hel del andra kökshjälpmedel som säkert kan komma väl till pass i en bar eller i ett café. Vad sägs om mixrar fär du kan blanda ihop läckra smoothies eller soppor eller solida kaffebryggare som brygger ljuvligt kaffe åt dig och dina kunder? Vi säljer till och med filterpapper till din perkulator!

Ett brett sortiment

Expondo erbjuder kunderna ett mycket välsorterat och brett sortiment. Vi har erfarenhet som nätbutik ända sedan 2007 och är aktiva inom sektionerna restaurangutrustning, hantverksutrustning och restaurangutrustning. Är du kanske mitt uppe i en renovering? Ta då en paus från svetsandet och ta fram iskrossen och skaka till en coctail. Som redan nämnt ovan kan man frakta med sig iskrossen nästan överallt – det ända som behövs är ett eluttag – sedan är det bara att tuta och köra! Är dessa drinkar lite väl isiga för dig? Lugn, vi har även effektiva milkshakemaskiner som hjälper mixa ihop svalkande drycker de också.


Oavsett om det gäller iskross eller kylskåp vill vi kunna erbjuda våra kunder ny och innovativ teknik och design. Samtliga produkter har klarat kvalitetskontroller och tester för att hålla måttet satt av EU. Säkerheten är A och O vilket också avspeglas när det kommer till funktionerna hos våra produktserier.


För att kunna locka till sig kunder från gatan kan en gatupratare vara ett smart sätt att få folk att haja till och bli intresserade av vad du har att erbjuda. Skriv en lustig text eller varför inte måla en lustig bild så ska du nog se att du får ännu fler gäster som ramlar in i din lokal. Köp en iskross redan idag – kom ihåg att leverensen ingår på köpet!