Trustpilot

Gatuköksutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Gatuköksutrustning finns i många utföranden och prisnivåer. Är du på jakt efter gatuköksutrustning av extra hög kvalitet så har du hamnat rätt. Vi har många kända specialmärken på proffsutrustning och dessutom till väldigt bra priser. Vare sig du säljer fast food på marknader eller har en street food truck som du kör runt med kan du beställa proffsutrustning till priser utan mellanhänder och med både fri leverans till dörren och 100 dagars fri retur av köpet.

Laga mycket mat snabbt och smidigt

Gatuköksutrustning som korvgrillar rymmer fler korvar bredvid varandra. Hur många du kan få plats med avgörs av storleken på grillen. Våra grillar har en lättskött beläggning av rostfritt stål som kan regleras till temperaturer mellan 0 och 250 grader, samt separata uppvärmningszoner. Även värmelåda för korvbröd med reglerbara temperaturer mellan 0 och 110 grader samt en extra fettlåda för spillfett ingår i våra proffsmodeller.

kebabgrillar har också flera olika värmezoner och klarar både kyckling, lammkött, kalkon och nötkött. Kebabgrillen är tillverkad av tåligt och lättskött rostfritt stål som är enkelt att hålla rent. Skyddet framför hindrar stänk och stenen bakom spettet reflekterar värmen. Du lagar perfekta kebab, gyros och shawarma på kort tid med ett professionellt grillspett som vrider köttet så det blir jämnt grillat med en fin yta runtom. En kebabgrill är ett utmärkt tillskott i din gatuköksutrustning, då den klarar att grilla även grönsaker. Grilltemperaturen kan justeras i de tre värmezonerna och önskad temperaturer ställs snabbt in med vred. Har du dessutom ett rokskap i ditt gatukök eller i din food truck lagar du gourmetmat när du vill. Röken kan ge din mat den extra aromen som gör skillnad mellan exempelvis en vanlig fisktaco och en supergod lyxig fisktaco, med lätt röksmak. Lätt röksmak på den grovmalda korven är heller inte fel.

Gatuköksutrustning ska hålla länge

Gatuköksutrustning är den största och viktigaste investeringen du gör förutom din lokal. Det är viktigt att utrustningen är lätt att använda och av god kvalitet, samt har lång garanti. Vi har tre års garanti på alla köp, trots våra låga priser.

Gatuköksutrustning behöver också vara lätt att hålla ren, vilket gör valet av material viktigt. Kvalitetsmärkena designar sin utrustning med tanke på hygien och hållbarhet. Även salamandrar, brödrostar, hamburgermaskiner, skärmaskiner och behållare ska diskas och rengöras på daglig basis. Materialen ska inte suga åt sig fett, och inte heller lagra bakterier utan stå emot angrepp från smuts och matrester under långa dagar. Hållbarheten är viktig även med tanke på miljö och material som håller länge utan att behöva förnyas.

All gatuköksutrustning som används till mat, som exempelvis degblandare, ska hålla samma kvalitet som de andra maskinerna. Degbunken och degkroken bör vara tillverkade av förstklassigt, rostfritt stål som ju är ett lättrengjort material som dessutom är mycket slitstarkt och garanterar en lång hållbarhet.

Den gatuköksutrustning som du väljer ska hålla proffskvalitet för att ge bästa prisvärdhet. Lägg därtill våra fina villkor i webbshoppen med bland annat fri frakt och 100 dagars fri returrätt så har du en riktigt bra deal varje gång du köper en produkt hos oss.