Trustpilot

Polermaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vem vill inte ha en bil med skinande ny lack? Med polersmaskinerna hos expondo uppnår du resultat som kommer få de flesta att gapa av häpnad när de ser ditt glansiga fordon susa fram på gatan. När du köper utrustning eller verktyg från MSW Motor Technichs kan du vara säker på att du får en maskin med hög kvalitet och hög prestationsförmåga. De är lätta att hantera och med lite övning kan du uppnå helt fantastiska resultat. Expondo saluför ett brett sortiment hantverksutrustning både för proffs och hobbyfixare. Så vad väntar du på? Köp din polermaskin från oss på expondo redan idag och få leverensen på köpet!

Polermaskin med skinande resultat

Polermaskinerna hos expondo finns i olika modeller och utföranden. Är du på jakt efter ett verktyg som bistår dig när du vill få bilen eller båten i glänsande nyskick har du hittat rätt. Utöver det uppenbara faktum att maskinen kan polera upp glans kan den även ta bort ojämnheter i lacken. Den är säker och bekväm att använda och kan dessutom användas av både proffs och hobbyister.


Vi har även polermaskiner som också kan användas som slipmaskin. Det medföljer utrustning som gör att du enkelt kan bytta ut polerskivan mot slipskivan så att du kan utföra arbete på andra material utöver lack och metall. Polermaskinerna är som redan nämn enkla att använda och går att ställa in på 6 olika hastigheter, vilket är fördelaktigt för den inte så vane användaren. Du kan börja på en låg hastighet för att sedan öka upp den ju mer erfaren du blir. När vi ändå är inne på temat bilar kan vi kanske passa på och tipsa om våra högkvalitativa bilverktyg? Här hittar bilälskaren det mesta – antingen till verkstaden eller till hobbygaraget. Vi erbjuder även våra kundar rejäla vinschar som gör sig mycket bra i garaget för att underlätta vid lyftmoment och du hittar många olika modeller som kan lyfta allt mellan 250-1000 kilo!

Expondo – en mångsidig butik

Expondo har en historik som näthandel sedan 2007 och tillhandahåller ett brett utbud produkter inom sektionerna restaurangutrustning, hantverks- och industriutrustning. Vi är stolta att kunna erbjuda proffsiga hantverkare pålitliga varumärken såsom MSW Motor Technichs som utöver polermaskiner bland annat tillverkar robusta och effektiva elverktyg. Vad sägs om tuffa våtslipsmaskiner, högkvalitativa frigolitskärare eller proffesionella mejselhammare. Vi är säkra på att du kommer finna det du söker – dessutom till förmånliga priser.


Med en polermaskin från expondo kan du känna dig trygg med en produkt som håller länge. Utöver det faktum att du får en rejäl maskin med hög prestanda är polermaskinen lätt att handskas med. Den väger endast 2,7 kilo, har en kabellängd på 2,5 meter och kan användas av både vänster och högerhänta då sidohandtaget kan månteras på båda sidorna. I och med det höga varvantalet som polermaskinerna erbjuder innebär detta att att gammal skadad lack kan avlägsnas och i samma veva få ny glans. De är tillverkade i hård och solid plast vilket gör den mycket motståndskraftig från yttre påfrestningar.


Välkommen att kika runt i vår välsorterade onlinebutik och bli inspirerad till nya projekt – det finns alltid något att göra. När du köper polermaskinen ingår frakten till Sverige.