Trustpilot

Omrörare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Arbetar du på en byggarbetsplats eller i en verkstad där du behöver blanda färg, betong, eller cement? Då har du hittat rätt! Omröraren i Expondos sortiment är lättanvänd och med den kraftfulla motorn på 1800W blandar den alla material utan problem. För ökad användarvänlighet har omröraren en Soft Start-funktion för att undvika skvätt vid starten, steglös justering av motorns varvtal, samt ett stort ergonomiskt handtag.

Användarvänlig omrörare

Hos Expondo hittar du en kraftfull omrörare som är idealisk för sin uppgift. Med sin 1800W-motor kopplad till en blandarstav på 135mm i diameter blandar den utan problem färg, cement och betong. Motorns varvtal kan du dessutom justera steglöst för att på så sätt anpassa blandhastigheten efter det aktuella materialet. För att det däremot inte ska gå för snabbt i starten så att du skvätter ned allt runt omkring dig finns det en behändig Soft Start-funktion.

För att starta färg- och betongblandaren behöver du bara slå på på-knappen. Maskinen arbetar då kontinuerligt tills dess att du stänger av den. Detta är fördelaktigt när du arbetar med större mängder material, så att du slipper hålla nere en knapp hela tiden. Omrörarens ergonomiska handtag bidrar även det till att göra arbetet bekvämare. Särskilt under längre arbetspass. Som tur är behöver du dessutom inte någon enorm muskelstyrka för att hantera maskinen. Den är lätt konstruerad och väger endast 5,8kg. Lägg därtill en strömkabel på 195cm för obehindrad rörelsefrihet så har du här en utmärkt omrörare för färg, cement, och betong.

Fördelarna med en omrörare från expondo:

• Kraftfull motor på 1800W blandar enkelt färg, cement, och betong.

• Steglös justering av motorns varvtal för precis omrörning.

• Praktisk Soft Start-funktion gör att du undviker skvätt vid starten.

• Ergonomisk design och lätt vikt gör arbetet mindre slitsamt.

Omrörare till förmånligt pris

Tack vare det förmånliga priset på omröraren - tillverkad av MSW - så är det inte bara proffs som har medlen att införskaffa den, utan även hemmafixare.

Bra är det då att omröraren är väldigt intuitiv att använda och därmed lätt att komma igång med. Ingen speciell utbildning krävs. En av- och påknapp är det enda som behöver användas för att sätta igång 1800W-motorn som driver den 135mm breda blandarstaven. När omröraren är påslagen arbetar den kontinuerligt tills dess att den slås av, vilket gör att man slipper hålla inne en knapp. Det ergonomiska handtaget gör att blandaren är bekväm att använda även under längre perioder.

När du köper färg- och betongblandaren får du med dig en extra blandarstav, men det finns även ett stort utbud av andra elektriska verktyg i expondos sortiment som du kan vara intresserad av för att komplettera din utrustning. Eller vad sägs om vårt utbud av sågar, mejselhammare, eller batteridrivna skruvdragare? Oavsett vad du beslutar dig för så ingår det gratis frakt och 100 dagars returrätt. Välkommen att hitta rätt verktyg för dig!