(1) Recension

Artikel: EX10210050

|

Modell: GAZELLE 1.1

Frigolitskärare - 160 W - 1070 mm / 310 mm - Stativ

4 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – enkla snitt med släta skärkanter med en längd på upp till 1070 mm och ett djup på 310 mm
  • Precis – tack vare styrskenor, skala och justerbart skärningsdjup
  • Väderresistent – skyddad mot dåligt väder enligt skyddsklass IP68
  • Mobil – lätt att transportera tack vare smidig design och låg vikt
  • Praktisk – tack vare stativet kan frigolitskäraren snabbt monteras på en vägg eller ställning

PRODUKTBESKRIVNING

Den professionella frigolitskäraren med stativ

Frigolitskäraren GAZELLE 1.1 från Pro Bauteam är den perfekta varmtrådskäraren för isolering, renovering och byggnadssanering i medelstora och större fastigheter. Den är utvecklad för tillskärning av isoleringsplattor gjorda av frigolit, cellplast eller polystyren med en millimeterprecision. Med varmtrådskäraren kan du även skära till stora isoleringspaneler med en längd på upp till 1070 mm och ett djup på upp till 310 mm. Tack vare stativet kan frigolitskäraren snabbt monteras på en vägg eller ställning.

Frigolitskäraren GAZELLE ur Pro Bauteams sortiment för hantverkstillbehör

Att arbeta med frigolitskäraren är mycket enkelt: när intryckningsknappen aktiveras är enheten redo att användas inom några sekunder, vid behov även för kontinuerlig drift, tack vare den kraftfulla transformatorn med 160 W. Vid tillskärning glider den heta tråden enkelt längs styrskenan genom isoleringsmaterialet, vilket möjliggör rak och jämn tillskärning utan frustration. Du kan enkelt göra millimeterexakta tillskärningar tack vare styrskenan, skala och ett justerbart skärningsdjup.

Transformatorn med skyddsklass IP68 är vattentät – regn och fukt kan därmed inte skada enheten. Tack vare den stabila konstruktionen i aluminium och belagd strukturkartong är cellplastskäraren GAZELLE också en fjäderlätt enhet som lever upp till sitt namn. Frigolitskäraren kan också monteras på ett bord vid behov, eller också på en vägg eller byggställning tack vare stativet. Enheten är dessutom väderresistent, enkel att transportera och montera, och är därmed även idealisk för mobil användning på byggarbetsplatser.

I leveransen ingår även fem skärtrådar tillverkade av en nickel-krom-kopparlegering. Detta speciella material är idealiskt för frigolitskärare eftersom det inte bara är särskilt motståndskraftigt mot korrosion utan kännetecknas också av en hög temperaturbeständighet. Först när tråden uppnår höga temperaturer smälter frigoliten friktionsfritt, och ger perfekt tillskurna och släta kanter som resultat.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Treviso