Trustpilot

Brickvagnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

För de flesta som söker en professionell leverantör av restaurangutrustning är expondo första valet. Vår policy kan sammanfattas på ett enkelt sätt, med endast fem ord: bästa kvalitet till bästa pris. I vår shop hittar du högkvalitativ köksinredning och kökstillbehör till expondo-låga priser. Här har vi den äran att presentera våra brickvagnar från de välrenommerade tillverkarna Royal Catering och Bartscher! Kolla in våra olika brickvagnar, i varierande storlekar och utformade för diverse ändamål, med eller utan GN-behållare.

Flexibla brickvagnar från Royal Catering och Bartscher

Det går ofta hektiskt till i köket i restauranger, värdshus eller andra matserveringar. För att kunna arbeta så effektivt som möjligt är det viktigt att den inredning och de tillbehör en investerar i är funktionella och anpassade till behoven i storkök. En brickvagn är ett smart tillbehör för transport av porslin, för gästernas brickor eller för förvaring av råvaror i kylen. Våra brickvagnar från Royal Catering och Bartscher är - förutom att de är ytterst robust tillverkade – flexibla, praktiska och säkra. De helgummerade hjulen med kullager och bromsar är 360° roterande och rullar lätt och tyst. Brickvagnarna är tillverkade av rostfritt stål av bästa kvalitet. Det är ett hygieniskt material som är enkelt att rengöra med en fiberduk och gärna med ett speciellt rengöringsmedel för rostfritt stål som rengör och polerar samtidigt.


Ofta måste tunga och stora mängder råvaror transporteras och förvaras, och för detta är en brickvagn ett perfekt tillbehör. Andra varianter till brickvagnen är våra plattformsvagnar och serveringsvagnar. Och när arbetsdagen går mot sitt slut kommer tvättvagnarna från Royal Catering till nytta! De är utrustade med praktiska ställ av rostfritt stål med gummihjul och slitstarka och vattentäta tvättpåsarna som finns i många olika storlekar.

Köksinredning- och tillbehör från Royal Catering

expondo arbetar tillsammans med noggrant utvalda tillverkare som motsvarar våra höga kvalitetskrav. Oavsett vilken avdelning av shoppen du är intresserad av - hantverksutrustning, industritillbehör eller restaurangutrustning - kan du vara säker på att våra leverantörer är specialister inom sitt område. De arbetar ständigt med att förbättra och utveckla produktsortimenten. Även så Royal Catering, som är vår expert inom allt man kan tänkas behöva i ett storkök! Behöver du andra inventarier till köket utöver brickvagnar kan vi rekommendera Royal Caterings stora urval av professionell storköksinredning! Arbetsbord, hyllor, skåp (både hängande och stående) och rostfria handfat, av bästa kvalitet och till förmånliga priser. Royal Catering kan inreda hela köket, med all storköksutrustning du kan tänkas behöva: spisar, fritöser, grillar eller mindre kökshjälpmedel. Du ser, Royal Caterings produktsortiment är utan gränser!


Våra robusta och platssparande brickvagnar finns i flera varianter, med och utan GN-behållare i olika storlekar. Här kan du förresten hitta vüra prisvärda och högkvalitativa GN-kärl. Rostfritt stål är ett lätt material, vilket gör brickvagnarna enkla att manövrera, både i tomma och fullastade tillstånd. De kan placeras där de gör mest nytta för tillfället och användas för många olika slags behov. De höga brickvagnarna (171 cm) är till exempel perfekta för gästernas brickor. De rymmer totalt 16 st.
Ta god tid på dig och kika runt i vår onlineshop där du hittar ett mycket brett sortiment av olika slags produkter inom restaurangbranschen. Beställ redan idag och få frakten på köpet!