Artikel: EX10012674

|

Modell: RCAT-120/60-SPS3SH

Rostfri arbetsbänk med skyddskant - 120 x 60 x 16.5 cm - 214 kg - 2 hyllor - Royal Catering

4 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – hög lastkapacitet på 214 kg tack vare den stabila konstruktionen
  • Rymlig – stor arbetsyta och 2 praktiska hyllor
  • Rostfritt stål – hygieniskt, hållbart och lättskött
  • Stabil – säkert stativ tack vare höjdjusterbara fötter
  • Renlig – med 115 mm hög skyddskant

PRODUKTBESKRIVNING

Slitstark rostfri arbetsbänk med en generös arbetsyta

Rostfria möbler utgör grunden för ett rent och hygieniskt kök och renlig produktion av alla typer av livsmedel. Den rostfria arbetsbänken från Royal Catering passar i alla professionellt inredda kök. Den är speciellt designad för de höga kraven inom restaurangbranschen och erbjuder ytterligare förvaringsytor tack vare sin praktiska design med tre nivåer.

Robust och mycket tåligt arbetsbord i rostfritt stål från Royal Catering av utmärkt kvalitet

Arbetsytan på den rostfria arbetsbänken mäter 120 x 60 x 16.5 cm och erbjuder gott om plats för ditt dagliga arbete. Två ytterligare nivåer ger ytterligare förvaringsutrymme, vilket möjliggör välstrukturerat, överskådligt arbete. Större föremål med en höjd på 29/26 cm kan också förvaras på dessa hyllplan.

Den 115 cm höga skyddskanten skyddar väggar och omgivningen mot stänkvatten, smuts och skador. Arbetsbordet i rostfritt stål uppnår optimal stabilitet även på ojämna golv med hjälp av de 50–60 mm höjdjusterbara fötterna. Tack vare den snabba och enkla monteringen med hjälp av det medföljande monteringsmaterialet är den rostfria arbetsbänken snabbt klar att användas. De solida, runda bordsbenen med en diameter på 48 mm stabiliserar och ökar den maximala lastkapaciteten, som ligger på 214 kg.

TEKNISKA DETALJER