Trustpilot

Grönsaksskärare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med den elektriska grönsaksmaskinen från Royal Catering kan du skära, riva och tärna grönsaker på ett effektivt och enkelt sätt. Grönsaksmaskinen passar perfekt för storkök som är efter utmärkt prestanda och hållbarhet kombinerat med ett förmånligt pris. Skäraren kommer med fem färdiga skivor, men det kan löna sig att fundera på att skaffa även ytterliga skivor för optimal användning just för dina behov. Bekanta dig med Royal Caterings elektriska grönsaksmaskin samt dess tillbehör, och beställ redan idag!

Grönsaksskäraren för mångsidigt bruk

Royal Caterings elektriska grönsaksmaskin är tillverkat för professionellt bruk av högkvalitativt, anodiserat aluminium. Tack vare de flera användbara skivor, kan du använda samma maskin för ett flertal uppgifter då grönsaker ska bearbetas för dina gäster. Grönsaksmaskinen kommer med fem olika skivor för skärandet och rivandet av grönsaker i olika storlekar, och därtill erbjuder vi flera tärningsskivor som kan köpas separat. Vare det sig rivna morötter som behövs till sallader, eller potatistärningar för pyttipannan, kan du vara säker om att grönsaksmaskinen från Royal Catering levererar. Skäraren har en hastighet på 270 varv per minut, alltså kan du glömma att tärna eller riva grönsakerna för hand. Den elektriska skäraren sparar både tid och möda, och ger dig möjligheten att koncentrera dig på väsentligare och mer krävande saker.

För det manuella skärandet av potatis till pommes frittes kan du ta en titt i kategorin Pommes frites-skärare , men om du är efter en elektrisk version är denna grönsaksmaskin precis rätt för dig. För pommes frites och andra friterade grönsaker passar naturligtvis fritöserna från Royal Catering perfekt – från potatis till läckra pommes bara i några enkla steg!

När du funderar på vad annat som kan behövas i ditt kök, lönar det sig att kolla igenom vårt breda sortiment inom utrustning och inredning för professionella kök. Vi erbjuder allt från effektiva våffeljärn till förmånliga varmkorvsvärmare - ta en titt på överkategorin Restaurangutrustning för en helhetsbild!

Garanterad kvalitet från Royal Catering

Den elektriska grönsaksmaskinen från Royal Catering är gjord för krävande användning; vare det sig i ett storkök med höga mängder grönsaker som ska bearbetas, eller i snabbmatsbranschen där varje sekund räknas. Vi vet att ett av de viktigaste faktorerna i en köksmaskins nytta är att man alltid kan lita på den – man vill ju faktist inte att bearbetningsprocessen fastnar i en så liten, men ack så viktig del som att skära, riva eller att tärna grönsakerna. Tack vare den optimala designen är skäraren lätt att rengöra efter användningen, och de högklassiga materialen försäkrar en utomordentlig hållbarhet.

Grönsaksmaskinen kommer som ett oersättligt hjälpmedel då du bereder grönsaker för dina maträtter. Skäraren kan absolut kan vara till hjälp då du t.ex. bereder pyttipanna, potatissallad eller vill ha grönsaker i passlig form för salladsbordet. Om det är något som ska skäras, rivas eller tärnas, kan du vara säker att denna maskin gör jobbet till 100 procent.

Vårt långvariga samarbete med Royal Catering betyder för din del att du inte bara får njuta av produkter som testats omsorgsfullt, men att vi även kan erbjuda dig konkurrenskraftiga pris för A-klassiga varor! Dessutom får du såklart gratis leverans på köpet, oberoende om du beställer skäraren till hemmet, restaurangen eller byrån. Beställ din nya elektriska grönsaksmaskin från expondo redan idag!