Trustpilot

Tallriksvärmare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Expondos professionella tallriksvärmare är att oumbärligt tillbehör om du vill vara säker på att din omsorgsfullt tillagade mat alltid presenteras i varmt skick till den förväntansfulla och hungriga gästen. Vi erbjuder högkvalitativa tallriksvärmare från Royal Catering och Bartscher, med plats för upp till 120 tallrikar, beroende på modell. Temperaturen kan ställas in till mellan 30 - 110 °C. Det uppvärmda porslinet håller maten väl tempererad underifrån. För ambitiösa hemmakockar erbjuder vi också en enklare tallriksvärmare för 12 tallrikar till lågt pris!

Aldrig mer kall mat, tack vare en professionell tallriksvärmare

En tallriksvärmare är en smart investering som lönar sig i alla restauranger och storkök. Ingen kock vill riskera att servera sina gäster kall mat, vilket man nästan kan utgå ifrån att det sker när maten placeras på rumstempererade tallrikar. Samma gäller dessutom för andra matserveringar och caféer med en stor kärlek till kaffe och espresso: våra koppvärmare håller kaffe- och espressokopparna varma så att innhållet inte hinner tappa temperaturen!


Lösningen på onödiga klagomål på ett enkelt sätt att är alltså att satsa på en tallriksvärmare från expondo. Som allt annat i sortimentet motsvarar även våra värmeskåp för tallrikar de höga krav vi har på det vi erbjuder i shoppen. Det gäller både kvalitet och pris! När du behöver hålla mat varm innan den kan serveras på tallriken kan en professionell värmemonter vara räddaren i nöden, eller kanske ett praktiskt värmebad!

Snabbt uppvärmda tallrikar

De robusta tallriksvärmarna är tillverkade av rostfritt stål av bästa kvalitet. Detta material är enkelt att hålla hygieniskt och rent, vilket är ett viktigt argument inom restaurangbranschen. De praktiska värmeskåpen rymmer upp till 120 tallrikar, beroende på modell. Tallrikarna kan stå på sin vanliga plats på vägghyllan eller i skåpet och enkelt fyllas på i tallriksvärmaren allt eftersom de behövs. Hyllplanen är flyttbara och kan anpassas till de individuella behoven i din restaurang. Tallriksvärmarna kan enkelt justeras till temperaturer mellan 30 - 110 °C (beroende på modell) med hjälp av ett steglöst vred. De kraftfulla värmeelementen når vald temperatur mycket snabbt och termostatens helautomatiska temperaturkontroll ser till att den hålls konstant. En LED bredvid vredet lyser grönt för att visa att tallriksvärmaren är ansluten till ström, en annan LED lyser orange under tiden tallriksvärmaren värms upp.


Royal Catering är bekant för sitt breda produktsortiment, höga kvalitet och professionalitet. Produkterna utvecklas ständigt och innehar de senaste teknikinnovationerna med noggrant beprövade säkerhetsfunktioner. Det välrenommerade företaget har naturligtvis inte inte bara varmhållning på reportoaren utan även kylutrustning för livsmedeloch färdiga maträtter. Dessutom erbjuder de alla tänkbara hjälpmedel för att tillaga maten. Deras storköksutrustning består bland annat av grillar, pastakokare och fritöser, bara för att nämna några produkter. En annan storsäljare från Royal Catering är de högkvalitativa och praktiska brickvagnarna. Praktiska, säkra och av bästa kvalitet – till lågt pris hos expondo.


Ta en kopp kaffe, slå dig ner framför datorn och surfa in i på vår shop. Det finns mycket att upptäcka hos expondo förutom tallriksvärmare, så räkna med att några timmar försvinner snabbt! Kanske kan även vår stora kvantitet hantverksutrustning av alla dess slag intressera dig?


Du kan låta leverera din beställning direkt till din restaurang – självklart med fri frakt!