På rea

Artikel: EX10440013

|

Modell: CS 451 P13

Golvsåg - 13 hk - 2570 rpm - Sågblad: 450 x 25,4 mm - Ergonomisk - Vibrationsdämpande

26 490,00 kr 36 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – motor med 13 hk som säkerställer en hög hastighet på 2570 rpm
  • Professionell – högprecisionsskärning tack vare precisionsskäraxel
  • Enkel – enkel inställning av önskat skärdjup via handratt samt höjdjusterbart handtag med vibrationsdämpare
  • Mångsidig – för alla typer av arbeten på betong- och asfaltytor
  • Hållbar – högkvalitativ stålram, permanent smorda stålager samt högkvalitativ motor från Honda och vattenkylningssystem med 25 L tank

PRODUKTBESKRIVNING

Golvsåg för betong och asfalt

Golvsågen från NORTON clipper med 13 hk och 2570 rpm arbetar sig exakt genom betong och asfalt även på svåråtkomliga ställen. Denna bensindrivna golvsåg är utrustad med ett högkvalitativt sågblad och ett speciellt vattenkylningssystem vilket garanterar effektivt arbete.

Effektiva och säkra elverktyg från NORTON clipper

Den steglösa inställningen av skärdjupet upp till 170 mm är extra användarvänlig. Betongfräsens styrning går alltid jämnt och smidigt. Detta säkerställs av det höjdjusterbara handtaget med vibrationsdämpare och optimal viktfördelning tack vare den speciella placeringen av motor och tank. Resultaten: snitt med hög precision. Detta säkerställs också av precisionsskäraxeln och ett skärblad med måtten 450 x 25,4 mm.

Den bensindrivna golvsågen är mycket säker att använda. Bladet och remskyddet (poly-V-rem) är gjorda av ett enda stycke tåligt stål. Det är ordentligt fastskruvat i huvudramen, men kan öppnas för att byta komponenter. I fara för olycka finns en nödströmbrytare som stoppar enheten mycket snabbt.

Golvsågen har även mycket god hållbarhet. Med en stadig stålram, permanent smorda stålager, en högkvalitativ motor från Honda och ett vattenkylningssystem med en 25 L tank kan golvsågen klara de tuffaste utmaningarna under många år.

TEKNISKA DETALJER