Trustpilot

Glassmaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Finns det något smarrigare än glass på en varm och härlig sommardag? Med en glassmaskin kan du tillverka glass på egen hand – endast din fantasi sätter stopp för vilka smaker du kan göra! Låt dina matgäster bli hänförda av den ljuvligt krämiga glass som glassmaskinen från Bartscher skapar i ett nafs! Men det är ju självklart inte bara på sommaren man är sugen på glass – glass i stora lass kan man äta året om, och där med basta! Passa på att bjud dina gäster på delikata crepes till glassen. Och crepejärnen – jo, de hittar du även de i expondos onlineshop!

Glassmaskin för magiskt god glass

Me glassmaskinen från Bartscher tillverkar du enkelt din egen glass – precis på ditt eget sätt, för att kunna sätta din egen unika touch och signatur på glassen. Självklart kan du även göra frozen yoghurt, sorbet, ja precis vad du känner för! Så länge det är något som ska vara kallt och krämigt i konsistensen är detta rätt glassmaskin för dig.


Rent tekniskt klarar glassmaskinen av att frysa ned glassen till en temperatur på minus 32 grader, och gör ”glassen till glass” på ca 30-60 minuter. Behållaren där glassen befinner sig i är löstagbar och är tillverkad i rostfritt stål, vilket är ett ypperligt material som går enkelt och snabbt att rengöra. Det är mycket viktigt att hålla hygienen på topp när man ska servera sina gäster glass tillverkad från egen glassmaskin.


Glassmaskinen är optimal om du driver en kiosk eller ett marknadsstånd. Den är kompakt och behändig, samt enkel att förflytta. Du kanske även är intresserad av våra andra marknadsprodukter? Där hittar du högkvalitativa produkter såsom sockervaddsmaskiner och våffeljärn. För dig som driver ett gatukök har vi givetvis också ett brett sortiment med diverse produkter som kan komma väl till pass vid en sådan verksamhet.

Restaurangutrustning med kvalitet

För dig som bedriver en restaurangverksamhet – liten som stor – är det såklart en förutsättning att man har produkter som man kan lita på, både när det kommer till hållbarhet och säkerhet. Expondo har lång erfarenhet som näthandel, och vi vet vad våra kunder söker efter; kvalitet till förmånliga priser. Oavsett om du är på jakt efter en glassmaskin, juicepress, popcornmaskin – vi har det mesta!


Våra produkter har klarat tuffa tester och kvalitetskontroller – allt för att försäkra att de håller de riktilinjer som satts av EU. Du ska med andra ord känna dig trygg med att glassmaskinen från vår onlineshop håller god kvalitet och prestanda.


Proffs eller ej – den här glassmaskinen gör sig också utmärkt i det privata köket. Vem vill inte kunna slänga ihop hemgjord glass att kunna bjuda sina gäster på? Glass kan få även den mest kräsne middagsgästen att vekna!


För proffset erbjuder vi även ett brett sortiment praktisk och högkvalitativ storköksinredning, ta en kopp kaffe och kika runt ett slag i vår onlineshop. Vi är säkra på att du hittar det du är ute efter, vare sig det är restaurangmöbler, stekbord eller kaffebryggare!
Det bästa av allt är – köp din glassmaskin redan idag och få leverensen på köpet!