Trustpilot

Varmkorv

Hitta inspiration på expondos blogg!

Varmkorv, eller hot dog som det kallas på engelska, är en långtida favorit bl.a. på grillfester och sportsevenemang. Med varmkorvsutrustningen från expondo lagar du snabbt och enkelt stora mängder varmkorv till dina gäster och kunder – du kan välja mellan en enkel korvgrill eller korvvärmare, eller plocka åt dig en helhetslösning inkl. brödpinnar. Då är det bara tillbehören, som t.ex. ketchup, senap och rostad lök, som saknas för den perfekta varmkorven!

Den effektiva och lätta, men framförallt smakliga varmkorven

Laga Sveriges bästa varmkorv med Royal Caterings utrustning! Med våra produkter för varmkorv når du konstanta toppresultat, vare det sig för snabba korvbröd under kvällens match, eller mer invecklade kulinariska experiment. Det lönar sig att fundera noggrannt på vilken slags hot dog du vill servera, och hur stor skaran av beundrare kommer att vara. Med Royal Caterings korvvärmare kokar du snabbt upp de traditionella wienerkorvarna, medan korvgrillarna av rostfritt stål är att föredra då en grillyta för korvarna önskas. Därtill varierar såklart storleken också – med de största korvgrillarna grillar du behändigt upp till 20 korvar samtidigt!

P.g.a. varmkorvens enkelhet glömmer man ofta bort hur lätt det är att variera innehållet. I korvvärmarna och korvgrillarna kan du värma upp allt från den traditionella grillkorven till mer exotiska varianter, som t.ex. chorizo- och merguezkorvar. Därtill spelar även brödet och tillbehören en stor roll – prova t.ex. på att lägga till lite nachos eller guacamole för en mexikansk touch i din varmkorv.

Den seriösa varmkorvsexperten kan också laga brödet och korvarna själv – det är ju det enda sättet för att uppnå just den slutprodukten som du vill ha. Ta gärna då en titt på vårt utbud av charkutrustning för den perfekta korven , samt degblandare för de mästerliga korvbröden .

Rätt atmosfär med det rätta tilltugget

Korv kommer i många formar och storlekar, och det finns helt enkelt inget rätt svar till frågan om den perfekta korven. Tyskarna gillar sin bratwurst, medan traditionella hot dogs ofta lagas med wienerkorv bl.a. i Sverige och USA. Även tillbehören är viktiga – att krydda den traditionella varmkorven med t.ex. parmesanketchup eller tryffelmajonnäs kan vara skillnaden mellan en generisk kvarterskorv och den eftertraktade gourmétkorven. Andra tillbehör du kan prova på är bl.a. surkål, räksallad samt olika örter med majonnäsen!

Ofta förekommande kriterier för värderandet av varmkorv är tuggmotståndet, smaken samt naturligtvis hygienin vid ditt marknadsstånd. Alla våra varmkorvsprodukter är tillverkade för professionellt bruk, och du kan vara säker på att laga utmärkt varmkorv med utrustningen från expondo. Utöver redskap för tillagningen av varmkorv erbjuder vi naturligtvis också andra produkter som kunde passa in i ditt kök: för gatukök hittas de bästa redskapen inom kategorin Gatuköksutrustning , medan de bästa bänkarna för både små och stora kök kan finnas i kategorin Pizzabänkar .

Alla våra produkter för varmkorv kommer med gratis frakt ända till hemmet eller restaurangen, och du kan vara säker om en utmärkt prestanda med våra produkter. Produkterna är gjorda för att hållas, och erbjuder utöver hållbarhet även enkelhet i användingen och rengörningen. Beställ din nya varmkorvsutrustning från expondo redan idag, och bli stadens främsta varmkorvskännare!