Trustpilot

Salamander

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med högkvalitativa salamandrar från Royal Catering och Bartscher som är ett viktigt redskap inom alla professionella restauranger men även passar perfekt till privata föreningar. De finns flera förstklassiga salamndrar i olika modeller och alla följer de höga kvalitetskraven som vi har hos oss på Expondo. I vår webhandel hittar du ett brett sortiment på proffsig restaurangutrustning som kan tänkas behövas inom gastronomi men även annan utrustning inom andra områden som industriutrustning och hantverkutrustning.

Salamanderkök med separata värmeelement

I vårt sortiment hittar du salamanderkök som gör ett enastående jobb och passar för alla tillfällen och behov. Vi erbjuder olika modeller från Bartscher och Royal Catering med starka effekter för att grillen snabbt ska nå önskad arbetstemperatur. Med timerfunktionen behöver du inte oroa dig för att maten ska grillas för länge i din salamandergrill. Tack vare tillverkningen av förstklassigt rostfritt stål är våra salamandergrillar enkla att rengöra och skyddar effektivt mot rostbildning. Vid grilltillfällen kan också en korvgrill vara händig för att grilla varmkorv till gästerna!

Termostaterna i grillarna är utvecklade i Tyskland och användes i åratal endast inom medicin- och värmeteknik samt i industrianläggningar. Det finns flera olika salamandrar i vårt sortiment som erbjuder en effekt från 2 till 4,5 kW.


Vid bruncher kan också en klämgrill tänkas vara lämplig för tillredning av kött, fladenbröd, panini och grönsaker m.m. Hela förberedningen blir enkel och smidig med en salamandergrill som är lätt att hantera och hålla ren från Bartscher eller Royal Catering. Du kan t.ex. värma upp eller tillreda färska baguetter, pizza eller gratänger. Med en uttagbar smulplåt och olika gallernivåer blir användningen bekväm och säker, samtidigt som du effektivt kan fortsätta med ditt vardagliga jobb inom restaurangbranschen.

Bartscher har även salamandrar med Hi-light som ger en energisparing på upp till 65%, samtidigt som uppvärmningen går snabbt med uppvärmningselementen. När maten är klar kan den varmhållas tills servering och med en automatisk avstängning på din salamanderugn kan du slappna av och njuta av matlagningen.

Expondo – restaurangutrustning för alla

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till restaurangkök och storkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva en salamanderugn kan det även vara nödvändigt med en bbq-grill som även kan användas som bordsgrill till grillfester året om. Eller varför inte en professionell pizzaugn till gräddning av pizzor i ditt italienska kök.

Våra produkter uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom att restaurangutrustning är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder det bästa, hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett lågt och bra pris. Självklart är även våra maskiner genomtestade och har en Expondo-kvalitet!


Kanske är du också intresserad av att köpa ett elektriskt/gasol stekbord för ditt kök eller restaurang som är perfekt till försäljning av t.ex. hamburgare och annan läcker mat.Vårt utbud är perfekt till dig som inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet, men ändå vill underlätta jobbet med högkvalitativ utrustning. Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatten och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din salamander redan idag!