Trustpilot

Ismaskin

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med en ismaskin till din hjälp kan du kyla ned i princip vad som helst. Vad sägs om att kunna bjuda dina kunder på iskall läsk och ljus, väl nedkyld champagne för det extra festliga tillfället eller smarriga drinkar med krossad is som svalkar skönt en solig sommardag. Förutom pålitliga och rejäla ismaskiner har vi på expondo ett brett sortiment av annan restaurangutrustning inom många olika kategorier, exempelvis snygg och praktisk marknadsutrustning samt effektiv kylutrustning. Se dig gärna omkring en stund i vår välsorterade onlineshop och låt dig övertygas av den förträffliga kvalitet som våra produkter står för.

Ismaskiner för proffs!

Att en ismaskin förenklar tillvaron i en restaurangmiljö är väl knappast en hemlighet. Du slipper krånglet med att beställa färdigis som kommer levererad i plastpåse, vilket inte är ett särskilt hållbart sätt ur ett miljöperspektiv. Vem vill för den delen tillverka egen is genom att lägga in iskuber i frysen, vilket är tidskrävande och brukar leda till att vattnet skvalpar över. Nej, istället kan du nu istället framställa egen is i ett huj, med hjälp av en effektiv ismaskin från det välrenommerade kvalitetsmärket Bartscher.


För dig som är sugen på att införskaffa en ismaskin till företaget kan det nog vara intressant att kika på våra robusta och stilrena iskrossar. De mal snabbt ned isen till en härlig konsistens som du kan göra drinkar av och bjuda dina drinksugna gäster på. Annan utrustning som kan vara bra att ha när man arbetar med mat och dryck är en milkshakemaskin och en juicepress där du kan kreéra dina egna festliga juicer och milkshakes.


Vi erbjuder ismaskiner med en tillverkningsförmåga upp till hela 19 kilo is i timmen, men självklart har vi också mindre varianter som passar den mindre verksamheten. Maskinerna är enkla att använda och att underhålla och du kan helt utan dåligt samvete luta dig tillbaka och njuta av ljudet som uppstår när ismaskinen gör jobbet åt dig.

Is för alla olika slags tillställningar

Med en ismaskin från expondo kan du tillverka is i en rasande fart för företagseventet, till partyt, för att kunna servera en massa läsk under lunchruschen – you name it! Maskinerna kan stå till tjänst oavsett event och tillfälle när du behöver en hjälpande hand vid istillverkningen.


Expondo säljer inte enbart restaurangutrustning till förmånliga priser – om du tittar runt omkring i webbutiken kommer du snart att märka det också finns utrustning inom områdena hantverk och industri. Vi har erfarenhet på marknaden som internethandel sedan 2007 och förfogar över stor kunskap när du letar efter ismaskiner, charkutrustning och utrustning för varmhållning.


Ännu en fördel med att ha lång erfarenhet som näthandel är att vi under denna period kunnat bygga goda relationer till våra producenter, som bland annat tillverkar utrustning med det högkvalitativa varumärket Royal Catering, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder mycket förmånliga priser.


Hos expondo kommer du finna storsäljare såsom crepejärn, korvgrillar, juicedispensrar och mycket, mycket mer! Vi är säkra på att du hittar det du är på jakt efter – och det med hög kvalitet till förmånligt pris.
Beställer du en ismaskin från expondo ingår leverensen till Sverige självfallet på köpet!