Trustpilot

Svetsförkläden

När du svetsar är det viktigt att du har rätt utrustning för att skydda dig. Med ett svetsförkläde håller du dig säker från värme, svetsstänk, och gnistor. Förklädena är tillverkade av högkvalitativt läder och sömmarna sydda med KEVLAR-tråd, vilket utöver ett starkt skydd även ökar plaggets livslängd. Svetsförklädena skyddar dig pålitligt under alla typer av svetsarbete, vilket inkluderar: MMA, MIG/MAG, TIG, och plasmaskärning För att göra dem bekvämare att bära är de dessutom utrustade med justerbara bärremmar.

Svetsa tryggt med ett svetsförkläde från expondo

Svetsförklädena i expondos sortiment är gjorda i förstklassigt nötspalt. I tillägg till det är alla sömmar sydda med KEVLAR-tråd. Detta innebär att du får ett starkt skydd mot värme, svetsstänk, och gnistor, men även en längre livslängd för plagget. För proffs som svetsar varje dag och utsätter förklädet för hög påfrestning blir detta extra viktigt, eftersom man givetvis vill undvika att förklädet slits ut för snabbt och att företaget måste köpa nytt titt som tätt. Det samma gäller naturligtvis också för hobbyister som vill hålla kostnaderna nere. Nu kan du lägga pengarna på annat istället!

För större svetsarbeten där det är nödvändigt att bära svetsförklädet under en längre tid är bekvämlighet en viktig punkt. Lyckligtvis är svetsförklädena från expondo utrustade med bärremmar som kan justeras i längd för optimal passform. På sätt kan du bekvämt arbeta i svetsförklädet i timmar utan att det besvärar dig. Det är även utrustat med en liten, praktisk bröstficka för att ge dig tillgång till små verktyg som snabbt kan behövas.

Fördelarna med ett svetsförkläde från expondo:

• Tillverkad i högkvalitativt nötspaltläder.

• Sömmar gjorda med KEVLAR-tråd ger starkare skydd och längre livslängd.

• Behagligt att bära.

Pålitligt skydd

Med ett svetsförkläde från expondo blir du inte distraherad av tankar på att du kan bränna dig, utan kan lägga all din uppmärksamhet på att svetsa och att göra ett så bra jobb som möjligt. Du blir inte heller distraherad av att förklädet i sig skaver eller sitter dåligt. Detta gör svetsförklädet tillverkat av Stamos Welding Group till ett utmärkt val för både proffs och hobbyister.

Oavsett vilken typ av svetsarbete så får du ett pålitligt skydd. Det inkluderar svetsning med MMA, MIG/MAG, TIG, och plasmaskärning. Du kan känna dig säker, eftersom förklädena är certifierade enligt standarden EN 11611, vilket innebär att de skyddar användaren mot kortare kontakttid med flammor, små stänk av smält metall, strålningsvärme från svetsbågen, och minimerar risken för elektriska stötar.

Utöver svetsförklädet är det viktigt att du ser till att du även har ett par bra svetshandskar och en svetshjälm för att försäkra dig om att du är välskyddad. Kika även in i kategorin för svetstillbehör för att se om det är något annat du saknar för att göra ditt svetsset komplett, exempelvis en svetsvagn eller svetsmagnet.

Beställ enkelt ett svetsförkläde online redan idag! Expondo erbjuder fri frakt, 100 dagars returrätt och 3 års garanti.