Trustpilot

Svetshjälmar

Vare sig du använder din svets professionellt och dagligen eller mer sällan som hobbysvetsare - en sak är säkert, säkerheten går före allt. Och säkerhet är ett viktigt tema även hos expondo! Hos oss hittar du svetshjälmar av bästa kvalitet i olika modeller från den välkända tillverkaren Stamos Germany. De högkvalitativa hjälmarna finns i olika prisklasser och med funktioner som passar både yrkesanvändarens intensiva, dagliga bruk och dig som behöver en enklare modell för hemmajobb.

Stamos Germany kvalitet

Svetshjälmarna från Stamos Germany designas och konstrueras i Tyskland, med tyskt kvalitetstänkande som grund. Hela tillverkningsprocessen kvalitetskontrolleras också noggrant. Och de mångsidiga hjälmarna är naturligtvis inte bara användbara för alla sorters svetsning, utan även för andra arbeten som våtslipning eller kapning där ansiktet och ögonen också behöver skyddas!

Stamos svetshjälmar är alla tillverkade av högmodernt och slagtåligt nylon – ett material som kombinerar maximal hållbarhet och säkerhet med en låg vikt. Svetshjälmens uppgift är att skydda utan att störa under arbetet! Därför är passformen på alla Stamos svetshjälmar individuellt och mycket exakt inställbar med mellan 900-1300 olika möjligheter, beroende på modell. Alla modeller kan inte bara justeras efter användarens huvudform utan även önskat avstånd mellan visir och ansikte för bästa komfort kan ställas in individuellt.

Stamos högkvalitativa svetshjälmar drivs med solceller, så inga batterier behövs för de olika funktionerna. Synfältets storlek är väl tilltagen och synfältsvinkeln är justerbar. Hjälmarna är utrustade med en automatisk ljusinställning med ovanligt korta reaktionstider. Ljusskyddet uppfyller kraven för DIN 11. Ett reservglas medföljer utan kostnad till varje svetshjälm!

I vår webbshop kan du garanterat hitta en svetshjälm som är lämplig både för dina behov och plånbok – kika in och beställ din svetshjälm redan idag!

Svetshjälmar för individuella behov

Stamos olika modeller är indelade i produktserierna EASY, ADVANCED, PROFESSIONAL och EXPERT. Här kan du läsa om de olika serierna i korthet. Gå gärna in på varje produkt för att informera dig utförligare om fördelarna med de olika hjälmmodellerna!

Easy: De robust konstruerade svetshjälmarna i serien Easy är nybörjarmodeller med bästa kvalitet till lågt pris, perfekta för dig som svetsar på hobbynivå. Easy-serien kännetecknas av omfattande men enkla och intuitiva användningsfunktioner.

Advanced: Högkvalitativa och slitstarka svetshjälmar till ett mycket attraktivt pris/prestanda-förhållande och med spännande design. Hjälmarna är utmärkta för dig som svetsar regelbundet. Passformen kan naturligtvis justeras omfattande för bästa komfort.

Professional: Modeller utvecklade av proffs för proffs, utformade för daglig användning av dig med höga kvalitetsanspråk. Svetshjälmarna ställs in steglöst för exakt anpassade funktioner och passform. Det är möjligt att stänga av den automatiska ljusinställningen på svetshjälmarna i professional-serien.

Expert: Som namnet redan antyder är detta hjälmar av toppkvalitet, utformade för fackmän som endast nöjer sig med det bästa när det gäller passform, funktioner och reaktionstid (1/25000 s). Svetshjälmarna justeras steglöst och kan anpassas exakt till alla individuella behov. Även i expert-serien är möjligt att stänga av den automatiska ljusinställningen.

Gör din beställning redan idag! Och du, expondo bjuder naturligtvis på frakten för produkterna!


Behöver du annat tillbehör till din svets? expondo erbjuder en mängd reservdelar till själva svetsmaskinen. Handskar och annat svetstillbehör hittar du också hos oss.

Stamos Soldering är Stamos Germanys varumärke, specialiserade på verktyg och tillbehör för professionella och hobbyanvändare. Oavsett vad du söker kan du vara säker på att Stamos Germany har den passande produkten. Förmånliga plasmaskärare, lödteknik eller kanske behöver du en LCD-separator till lågt pris? Tack vare vårt långa samarbete med Stamos Germany kan vi erbjuda våra kunder produkter av ytterst hög kvalitet till tillfredsställande priser.