Trustpilot

Tempererade transportkärl

På rea
Transportkärl 10 L
Royal Catering
(5)

Transportkärl 10 L

Mått (LxBxH)
37 x 39 x 23 cm
1 390,00 kr 1 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6
På rea
Lufttätt lock till skål - Φ 145 mm

Lufttätt lock till skål - Φ 145 mm

Mått (LxBxH)
14 x 14 x 3 cm
189,00 kr 319,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6
På rea
Termolåda - 30 L - Royal Catering
Royal Catering

Termolåda - 30 L - Royal Catering

Mått (LxBxH)
61 x 40.5 x 31 cm
1 990,00 kr 2 290,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

För säker och effektiv förvaring och förflyttning av varm eller kall mat erbjuder vi ett stort utbud av kärl i högsta kvalitet. Här hittar du prisvärda transportkärl för proffs inom catering, restaurang och storkök. Vid transport av mat som till exempel grytor, soppor eller drycker där det är viktigt att bibehålla innehållets temperatur, är ett transportkärl det ultimata verktyget och vi erbjuder kärl som håller temperaturen i upp till 8 timmar.

Professionella kärl för pålitlig transport och varmhållning

För smidig och säker förflyttning och transport av varm eller kall mat är transportkärl det bästa alternativet. Våra kärl kan användas som komplement till en soppstation, där maten kan hållas varm vid servering. Kärlen har ergonomiska handtag, säkra lock och staplas enkelt och smidigt på varandra för att underlätta transporten och garantera att ingenting läcker ut eller spills vid förflyttning.

Vi har alla nödvändiga produkter för det professionella storköket. Förutom transportkärl har vi även bland annat vakuumförpackare, partypanna, restaurang spisar och soppstationer i sortimentet. Dessa produkter används med fördel tillsammans eller var och en för sig. För att hålla mat och dryck varm eller kall under transport är ett transportkärl det bästa alternativet. Kärlen i sortimentet är tillverkade i borstat rostfritt stål som är det optimala materialet för professionell matlagning. Rostfritt stål har en lång livslängd, det är lättskött, hygieniskt och lämnar inga partiklar eller någon smak i maten. Kärlen har fullständigt löstagbara lock med avluftningsventil som släpper ut den heta ångan innan locket öppnas. På botten av kärlen finns en plastring som passar ihop med locket, och på så sätt kan de lätt staplas på varandra på ett säkert sätt. Gummit i botten gör också att kärlet står stadigt utan att glida omkring. Våra högkvalitativa kärl finns i flera olika storlekar och med eller utan hällpip.

Transportkärl som håller mat och dryck i säkert förvar

Transportkärl används främst vid transport av mat och dryck. Oavsett om meningen är att maten ska hållas varm eller kall, så skyddas maten i flera timmar med hjälp av dubbel isolering. Våra kärl mäter upp till 35 L i volym och är perfekta för säker förvaring av soppor, grytor och annan mat.

De flesta av våra transportkärl är enhetligt utformade med 30 cm i diameter, så oavsett om du väljer 10, 15, 20, 25 eller 35 liter, så kan de olika modellerna staplas på varandra. Därför kan man enkelt kombinera modeller och volymer efter sina behov. Kärlen har förutom hög funktionalitet också en tilltalande och praktisk design som gör att de är enkla att arbeta med, både i köket och ute på uppdrag.

Inuti väggarna av rostfritt stål finns en 15 mm värmebarriär. Det i kombination med dubbla isoleringar gör att kärlen håller värmen i upp till 8 timmar. Våra transportkärl är utrustade med ergonomiska fallhantag som utan att ta någon extra plats gör det praktiskt att förvara kärlen bredvid varandra.

För att börja transportera, stapla och varmhålla mat, beställ era transportkärl redan idag! Vi erbjuder fri frakt, fria returer, 3 års garanti och 100-dagar öppet köp. Leverans direkt till restaurangen, cafét, bistron eller storköket. Inga förkunskaper krävs och bruksanvisning medföljer.