Trustpilot

Soppstation

Hitta inspiration på expondos blogg!

En soppstation är det perfekta verktyget för varmhållning och servering av mat. En soppstation kan användas såväl i storköket, restaurangen, kiosken eller inom catering. För proffs som kräver hög kvalitet så har vi ett urval av eldrivna soppstationer i rostfritt stål med upp till fyra soppkärl. Soppstationerna kan användas både till varmhållning och upphettning av olika typer av till exempel soppor och grytor, och man kan enkelt reglera temperaturen för optimal mathållning.

Effektiv varmhållning för storkök och serveringar

För bistro och bufféserveringar är en soppstation ett effektivt och bra alternativ till servering utav varma maträtter så som grytor, såser och soppor. Stilrena soppstationer som också är lätta att torka av, diska och rengöra. Livsmedelsverket har riktlinjer angående förvaring av varm mat som alltid ska följas, och till förvaring av mat en längre tid så används med fördel vakuumförpackare med vakuumpåsar.

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda soppstationer i hög kvalitet från marknadens ledande tillverkare. I sortimentet har vi soppstationer med plats för 1, 2, 3 och 4 kärl och för att underlätta arbetet har soppstationerna individuella temperaturinställingar och tydliga på/av indikatorer. Soppstationerna är mycket enkla och smidiga att använda och är ett enkelt sätt att servera och varmhålla mat på. Soppstationerna har en spänning på 150 V och kärlen i kan uppnå en temperatur på upp mot 110°C, de lämpar sig därför även för överbryggning av olika tillagningstider och tillagning av mat. I bistroserveringen är en soppstation är ett perfekt komplement till mat som inte passar sig att serveras i till exempel partypanna. Varmhållning av mat bör ske i lämpligt restaurang spisar, och för att ytterligare förenkla arbetet i storkök och restaurang så är transportkärl ytterligare ett praktiskt komplement. Förvara tillexempel din nylagade mat i ett sådant för att sedan hälla över i soppstationen vid servering.

Soppstation för smakfulla serveringar

En soppstation fungerar med hjälp av elektricitet och är oberoende av övrig köksutrustning, så som spisen och ugnen, för att fungera. De lättviktiga soppstationerna är enkla att flytta på och placera ut vid serveringsbord, eller packa med sig och ta med på cateringuppdraget.

En soppstation är på så vis ett enkelt och praktiskt sätt för det professionella köket att servera mat som skall hållas varm en längre stund. Säkra gummifötter på soppstationernas ben gör att de står stadigt vid servering så man behöver inte oroa sig över att de glider runt. Ingen installation är nödvändig och soppstationerna är mycket enkla att använda då man endast sätter i kabeln i EU uttaget och ställer in temperaturen för att börja värma maten.

Vi har valt ut marknadens mest prisvärda soppstation i högsta kvalitet för att kunna erbjuda professionell varmhållning och uppvärmning till överkomliga priser. Med 3 års garanti och förmånliga priser erbjuder vi en enkel och smidig lösning för alla storkök och restauranger.

Beställ en soppstation redan idag och få fri frakt och fria returer i upp till 100 dagar! Soppstationen levereras direkt till restaurangen eller storköket och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med den stilfulla och praktiska lösningen för varmhållning och servering av läckra soppor och grytor.