Trustpilot

Värmeplattor

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med högkvalitativa och effektiva värmeplattor från Royal Catering och Bartscher som är ett viktigt hjälpmedel inom alla restaurangkök. De finns flera olika modeller för professionellt bruk och alla följer de höga kvalitetskrav som vi på expondo strävar efter. Kanske är du också intresserad av att köpa en glöggvärmare från Bartscher för ditt kök som är perfekt för försäljning av glögg, varm choklad och andra varma drycker. I vår webhandel hittar du ett brett sortiment när det kommer till proffsig restaurangutrustning som kan tänkas behövas inom gastronomi, men även annan utrustning inom andra områden som industri- och hantverkutrustning.

Värmeplattor av rostfritt stål och härdat glas

I vårt sortiment hittar du värmeplattor som gör ett fenomenalt jobb när du vill hålla maten varm och de passar sannerligen för alla tillfällen och behov. Våra värmeplattor från Bartscher och Royal Catering är av rostfritt stål och har olika temperaturintervaller från 30 - 95 °C. Med en jämn värmefördelning och ett effektivt värmesystem garanterar vi att maten hålls varm tills det att den ska serveras. På så sätt kan dina gäster njuta av perfekt uppvärmda rätter vid exempelvis bufféer och bruncher. Det finns olika modeller som erbjuder en effekt från 250-1200 W.

Vid bruncher kan också en elektrisk chafing dish vara behändig för varmhållning av mat under en längre tid. Precis som de andra köksredskapen hos oss, är våra värmeplattor mycket enkla att rengöra med varmvatten efter användning. Plattorna av rostfritt stål har en yta på upp till 100 x 50 x 6,4 cm för att du ska kunna variera din förberedelse av maträtter i så stor utsträckning som möjligt. Vi garanterar en stabil värmeplatta som passar utmärkt i professionella cateringföretag, gastronomi och till och med för hemmet ifall man har behov av det. Hela serveringen blir enkel och smidig med en värmeplatta som är lätt att hantera och hålla ren från Bartscher eller Royal Catering. Du kan hålla gratänger, pajer eller köttbullar varma till buffén. De de olika värmeplattorna med robust och snygg designer ser riktigt proffsiga ut i ditt kök och imponerar både gäster och servicepersonal.

Expondo – restaurangutrustning för alla behov

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till restaurangkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva värmeplattor kan det även vara nödvändigt med ett termo-transportkärl där mat kan bevaras vid transport, eller varför inte en värmebrygga för varmhållning av mat för extra professionell service vid t.ex. buffé. Proffsiga bordsvågar kan också vara en bra hjälp vid förberedning av mat när du behöver väga ingredienser innan tillagning, den färdiglagade maten kan sedan placeras på värmeplattan för ett perfekt resultat.

Våra produkter uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom restaurangutrustning är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder de bästa hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett förmånligt pris. Självklart är även våra maskiner genomtestade och kontrollerade. Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatt och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din värmeplatta redan idag!