Trustpilot

Chokladfontäner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Förverkliga din dröm genom att skaffa dig en alldeles egen chokladfontän som kan omvandla 2 kg choklad till en smältande dröm. När man bjuder hem folk kan det vara svårt att komma på någon efterrätt att bjuda på. Tack vare denna fantastiska chokladfontän kan man bjuda sina gäster på lite tilltugg dopade i choklad. Några exempel är fruktspett, våfflor, bananer, marshmallows eller andra godsaker och bakverk. Maskinen kan användas vid catering likaväl som vid en professionell tillställning.

Perfekt för buffé och större tillställningar

Oavsett om man bara vill lyxa till det en fredagskväll eller om man vill bjuda sina gäster på ett unikt event så är denna marknadsutrustning en dröm att ha. Det finns två stycken strömbrytare på denna chokladfontän där man kan kontrollera uppvärmningen av maskinen på den ena medan den andra aktiverar och ser över chokladflödet. Maskinen är tre våningar lång och tack vare en spiral som är inbyggd i maskinen så trycks den flytande chokladen upp och bildar böljande vågor.

Främsta arbetsuppgift för denna chokladfontän är givetvis som chokladsmältare men det går även att använda den till att smälta ost exempelvis. Införskaffar man denna maskin tillsammans med en iskross och en grönsaksskärare så har man i princip allt man behöver för en lyckad fest och tillställning. Man kan använda sig av ljus som mörk choklad så det är helt upp till var och en vilken sort man föredrar. Tack vare värmeelementet i maskinen så värms chokladen upp snabbt efter start och det enda man behöver göra är att hålla det man vill få chokladtäckt under chokladflödet. Tack vare att maskinen kan ta emot 2 kg choklad så kan den användas för många gäster och lång sittning om det skulle behövas. Detta är en maskin som används i restauranger likaväl som i gatukök. Den platsar enkelt på buffébordet då den har en höjd på 54 cm och en bredd på 22,8 cm.

Chokladfontän för en exklusiv upplevelse

Förutom att denna chokladfontän är oerhört lätt att använda så är den även enkel att rengöra vid behov. Alla delar av maskinen kan plockas isär och de är gjorda av rostfritt stål. Materialet gör att maskinen är stabil samt hejdar skakningar.

Dessutom ger det rostfria stålet en exklusiv look för denna chokladfontän vilket gör att den passar in även på lyxigare tillställningar. Choklad är något som de flesta älskar och det har alltid setts som en lyxig vara. Därför är det enkelt att skapa en exklusiv upplevelse för sina gäster genom att kunna erbjuda dom chokladtäckta delikatesser i olika former och smaker. För storkök är det även en enkel och minimal hjälpreda som ser till att hålla flödet under kontroll i stressiga tider.

Har man bjudningar på olika ställen och vill ta med sig en chokladfontän så är det inga problem. Denna maskin är oerhört enkel att förflytta då den inte är vidare tung, 2 kg. Montering och nermontering går lätt och snabbt och man kan vara ute på vägen i nolltid.

Vid leverans av chokladfontän så får man självklart alla delar och även en bruksanvisning. Man kan snabbt och enkelt beställa denna produkt på hemsidan och samtidigt få fri frakt, 3 års garanti samt 100 dagars returrätt för produkterna man köper.