Trustpilot

Värmemontrar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Här finner du ett bra urval av värmemontrar som håller maten varm på ett energieffektivt sätt. Värmemontrar är värmeskåp för mat och används när man till exempel i en restaurang eller matbutik behöver hålla lagad mat varm under en längre tid än några minuter, så att den inte hinner svalna. Dessa värmeskåp har en värmedisplay som visar den aktuella temperaturen i skåpet. Temperaturintervallen varierar mellan cirka 30 och 100 grader.

Olika typer av värmemontrar- och skåp

Stommen till våra värmemontrar är tillverkade i rostfritt stål och är därmed mycket enkla att rengöra. Vi har något rymligare värmeskåp för tallrikar och andra lite större uppläggningsfat som håller maten eller fikat varm länge utan att för den skull förstöra konsistens, smak eller utseende på rätten. Perfekt för hotell och buffémottagningar där matserveringen är utdragen och sträcker sig över flera timmar.

Bland vårt urval av värmemontrar har vi även värmeskåp för koppar och andra mindre kärl. Avstånden mellan gallret, det vill säga uppställningsplatsen för tallriken eller koppen, varierar något mellan cirka 8 och 12 centimeter för att på bästa sätt passa kundens behov. Värmemontrar används inom många olika slags verksamheter. Det kan vara inom restaurangbranschen, hotellnäringen, skolmatsalar, sjukvården, caféer och fik. Användningsområdena för värmeskåp är väldigt stort. Kraven på livsmedelsindustrin är höga och förutom att hålla maten fräsch ska den också presenteras på ett tilltalande sätt för konsumenten. Vi möter alla dessa krav på ett tillfredsställande sätt med våra produkter. Värmeskåpen är dessutom lättskötta och praktiska för personalen som ska hantera dem. Förutom att hålla varm mat fräsch en längre stund är det lika viktigt att kunna hålla kalla rätter kylda när det behövs. I vårt sortiment hittar du även kylmontrar, avsedda för att hålla maten sval tills den ska serveras.

Värmemontrar för professionellt bruk

Våra värmemontrar är tillverkade för professionellt bruk och vi använder material av högsta kvalitet. Varorna är robusta och håller för flitig användning i många år. De är utrustade med effektiva elektroniska system som håller värmen på den temperatur som man har ställt in.

De värmemontrar som Expondo erbjuder är speciellt designade och framtagna för att möta våra kunders behov. De tillverkas och testas enligt tysk kvalitetsstandard och expertis. Värmen som håller maten varm sprids effektivt inom montern så att livsmedlen är lika fräscha och goda när man tar ut dem som när de nyligen var tillagade. Du får hela 3 års garanti på alla de varor som du köper hos oss på Expondo.

Expondo tillhandahåller värmemontrar av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Vi använder inga mellanhänder och ställer alltid upp med kostnadsfri experthjälp till våra kunder vad gäller alla våra produkter. I vårt utbud av värmeskåp finns något för alla sorters verksamheter.

Här på Expondo.se kan du beställa värmemontrar i olika utföranden - vi har ett brett urval. Gör din beställning redan idag så levererar vi snabbt och fraktfritt hem till din dörr. Om du skulle vara missnöjd har du fri retur rätt.