Trustpilot

Butiksvågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa butiksvågar? Då har du kommit till rätt kategori. Här hittar du flera olika modeller från Steinberg Systems som är särskilt utformade för professionellt bruk inom handels- och industribranschen. Med en mångsidig och lätthanterlig våg som är utformad för en enkel och trygg användning får du alltid ett exakt resultat. Alla vår industriutrustning säljs till låga priser med en hög kvalitet. Ta en titt på vårt breda sortiment och och upptäck våra kategorier i vår webbhandel som erbjuder högkvalitativ hantverksutrustning som verktyg och proffsiga maskiner.

Exakta, tillförlitliga butiksvågar

När du är upptagen på jobbet eller har ett tidskrävande jobb finns det inte alltid tid för att ta fram en miniräknare eller ägna tid åt huvudräkning. En butiksvåg kan bli din perfekta hjälpreda som räknar ut priset åt dig. Den här idealiska lösningen kan väga allt från grönsaker till fisk, nötter och kött. Tillverkaren av våra butiksvågar är Steinberg Systems som alltid erbjuder vågar med exakta vägningar och med snabb, pålitlig prisberäkning och precis som med all vår industriell utrustning finns det olika modeller och alternativ som passar din verksamhet och dina behov, t.ex en stabil räknevåg som passar perfekt inom handel och hantverk. Vi erbjuder butiksvågar med kontrollpanel, funktionstangenter och en LED-display. Displayen visar vikten, kilopriset och den vägda produktens totala pris. Våra vågar har generösa vågplattor som rymmer stora mängder föremål och som är väldigt enkel att rengöra efter användning. Oavsett vad du behöver, finns det många olika alternativ i vårt sortiment. T.ex. butiksvågar med noggranna mätningar, i olika modeller med en maximal vikt från 6 kg till 100 kg. Vissa modeller är även utrustade med extra funktioner som ”hold”, ”memorise” och inbyggt vattenpass för justering som hjälper dig att bearbeta invecklade ordrar och varor. Dessutom utmärker sig de olika designerna genom den stabila konstruktionen och ett mycket förmånligt pris.

Expondo – Högsta precision och kvalitet

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till handelsbranschen och industribranschen, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva butiksvågar kan det även vara nödvändigt med paketvågar för att även kunna väga större och otympliga föremål inom logistik och sändelser. Eller varför inte en digital brevvåg för dagligt bruk i kontor som är lämplig för snabb vägning av små objekt. Alla våra produkter säljs till bra priser och är självklart testade och uppfyller kraven för vår expondo-kvalitet. Eftersom att produkter som butiksvågar är en satsning som ska hålla i flera år är det viktigt för oss att erbjuda våra kunder det bästa och hållbaraste för en sådan trygg och säker upplevelse som möjligt. Förutom butiksvågar har vi många produkter för gastronomi som t.ex. effektiva köttsågar som är utformade för professionellt bruk. Våra produkter uppfyller alla EU-riktlinjer! Vårt utbud är perfekt till dig som inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatten och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din butiksvåg redan idag!