Trustpilot

Golvvågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Golvvågar som tar mycket last kan placeras direkt på golvet, vilket gör vågen flyttbar, eller sänkas ned i nivå med golvet som permanent lösning. För dig som behöver en professionell golvvåg med god precision finns Steinberg Systems golvvågar som utmärker sig både genom mycket stabila konstruktioner och ett förmånligt pris, helt utan mellanhänder direkt från tillverkare. En annan riktigt bra golvvåg i olika utföranden från Kern hittar du hos oss i webbshoppen.

Vågar med olika viktspann och precision

En typ av våg som dock inte är en golvvåg men är till för industrin är en plattformsvåg utrustade med LED-skärm för ett snabbt och enkelt avläsande av resultaten. Plattformsvägarna i sortimentet har olika ändamål och finns inom flera viktkategorier, mellan 10 kg som minst upp till 300 kilo. Generellt finns en mycket hög precision på denna typ av väg, och de är därför mycket lämpade för livsmedels och läkemedelsindustrin.

En annan typ av våg är av typen kranvåg. Det är ingen golvvåg med den är speciellt utvecklade för professionell användning för vägning av tyngre vikt inom många olika områden. Vågarna väger snabbt tunga hängande lass upp till tio ton med stor precision och de kan enkelt fjärrstyras av en operatör för säkerhetens skull. Till din verksamhet finns även mindre precisionsvågar som väger material med utomordentlig noggrannhet ned till 0,001 – 1 g för att användas inom exempelvis läkemedelsindustrin eller guld- och/eller silversmedjan. Dessa mindre vågar finns med räknefunktion och automatisk off-funktion bland andra mångsidiga funktioner för ditt arbete och har flera olika namn som anger användningsområde. Din nästa professionella laboratorievåg, analysvåg eller precisionsvåg hittar du till ett fantastiskt pris och fri leverans till dörren på din arbetsplats här i vår webbshop. Gemensamt för vågarna i vårt sortiment är att de är mycket stabilt konstruerade och prisvärda genom avsaknaden av mellanhänder samt att du har 100 dagars fri retur på varje köp du gör.

Professionell golvvåg för olika ändamål

En paketvåg är en våg som du lätt flyttar till en bänk, i det fall du behöver väga många paket över disk, dagligen. Det är dock ingen golvvåg, men även här har Steinberg systems flera prisvärda modeller att välja bland från modeller som tar 40 kg till modeller för upp till 200 kg.

Golvvåg är ett samlingsnamn för vågar med många användningsområden och funktioner. Vi har de senaste produkterna från Kern och Steinberg Systems. Vi har de större vågarna för tyngre last och de riktigt små för exakt precision. Vi har krokvågar med fjärrkontroll och vågar med trådlös digital display. Laddningskabel eller batteridrift finns, såväl som halkfria vägningsytor och vågar som fungerar i fuktiga eller kylda utrymmen. Alla levereras de med tre års garanti, fraktfritt hem till dörren.

För din verksamhet är en säker och stabil golvvåg av allra högsta vikt! Du behöver kanske ställa in tara, byta viktenhet, flytta runt, hänga, ladda, räkna fjärrkontrollera eller använda andra viktiga funktioner på din nya våg. Vad du än behöver, kommer du att hitta det hos oss.

När du behöver en golvvåg vinner du tid och pengar på att leta på Expondo där sortimentet är prisvärt och brett. Ångrar du köpet, har du 100 dagars fri retur på köpet, och naturligtvis hjälper vi dig med gratis frakt till ditt företag. Du har viktigare saker att göra än att gå i affärer!