Kvalitetstestad

Plattformsvågar

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
 • 150 kg / 20 g Wiegebereich

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Plattformsvåg - 150 kg / 20 g - LED

Plattformsvåg - 150 kg / 20 g - LED

1 039,00 SEK  
 • 15 kg / 5 g
 • Vägningsyta: 40 x 30 cm
 • Vågplatta: Rostfritt stål
 • IP 68

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Gesamtansicht von KERN SXS 10K-3LM Plattformwaage SXS mit Edelstahl-IP68-Auswertegerät
NYHET

KERN SXS 10K-3LM Plattformsvåg SXS - monitor rostfritt stål - IP68

10 972,80 SEK  
 • 150 kg / 50 g
 • Vägningsyta: 50 x 40 cm
 • Vågplatta: Rostfritt stål
 • IP 68

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Gesamtansicht von KERN SXS 100K-2M Plattformwaage mit Edelstahl-IP68-Auswertegerät
NYHET

KERN SXS 100K-2M Plattformsvåg - monitor rostfritt stål - IP68

14 904,00 SEK  
 • 50 kg / 10 g
 • Vägningsyta: 50 x 40 cm
 • Vågplatta: Rostfritt stål
 • IP 65

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Gesamtansicht von KERN SFB 50K-3XL Plattformwaage - Edelstahl mit Schutzklasse IP65
NYHET

KERN SFB 50K-3XL Plattformsvåg - rostfritt stål - skyddsklass IP65

11 988,00 SEK  
 • 30 kg / 10 g
 • Vägningsyta:30 x 24 cm
 • Vågplatta: Rostfritt stål
 • IP 65

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Gesamtansicht von KERN SFB 30K10HIPM Plattformwaage - Edelstahl mit Staub- & Spritzwasserschutz IP65
NYHET

KERN SFB 30K10HIPM Plattformsvåg - rostfritt stål - med damm- och...

9 676,80 SEK  
 • 10 kg / 1 g
 • Vägningsyta: 30 x 24 cm
 • Vågplatta: Rostfritt stål
 • IP 65

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Gesamtansicht von KERN SFB 10K1HIP Plattformwaage - Edelstahl mit Staub- & Spritzwasserschutz IP65
NYHET

KERN SFB 10K1HIP Plattformsvåg - rostfritt stål - med damm- och...

9 504,00 SEK  

Hos oss på expondo hittar du ett brett urval av plattformsvågar för olika viktklasser. Vi erbjuder dessa vågar för olika ändamål och inom olika viktkategorier, upp till 300 kilogram. Plattformsvågarna i vårt sortiment kännetecknas av en enkel användning kombinerat med stor precision – de mest avancerade vågarna kan väga upp till 100 kilogram med 0,5 grams noggrannhet. Dessutom är alla våra plattformsvågar från Steinberg Systems utrustade med en LED-skärm som gör avläsandet av resultaten snabbt och noggrannt. Bekanta dig med vårt sortiment och gör din beställning redan idag!

 

Plattformsvågar för varierande behov

Plattformsvågar används allmänt inom industrin för olika behov, bl.a. för viktkontroll av produkter eller vägningen av paket innan de skickas till mottagaren. Beroende på vilka behov du har kan du också ta en titt i kategorin paketvågar, där du hittar vågar som är specifikt gjorda för paketvägning. 

Plattformsvågarna i vårt sortiment har olika egenskaper, och det lönar sig att noggrannt fundera över vilka av dessa egenskaper som kan underlätta just din vardag. Vissa av vågarna är helt trådlösa och kan skicka signalen från vågen till dess LCD-skärm ända till ett avstånd på 50 meter.

Utöver detta erbjuder expondo också en våg med hjul vilket innebär att du enkelt och snabbt kan förflytta vågen, t.ex. från ett lagerutrymme till ett annat utan stort besvär. Visst har resten av vågarna också en lätt konstruktion, men samtidigt kan man inte nog betona vikten av hjul då tunga föremål ska flyttas från en plats till en annan.  

En tredje specialitet är den ihopfällbara plattformsvågen från Steinberg Systems. Med hjälp av de ihopfäll- och justerbara fötterna på vågen ryms den lätt i små utrymmen inför transporten eller lagringen av vågen. 

Ta en titt på vårt breda sortiment och välj den plattformsvåg som passar just dina behov bäst. Beställ redan idag – frakten ingår naturligtvis på köpet!

Garanterad kvalitet från expondo

Vi erbjuder ett brett sortiment produkter för proffs inom olika branscher: allt från värdefulla våffeljärn till verksamma vakuumtorkskåp. Genom vår långa erfarenhet av försäljning av professionella verktyg för industriföretag och företagare vet vi vad som krävs av produkterna, oavsett kategori: hållbarhet, effektivitet och förmånliga priser är de ledord som ligger oss varmt om hjärtat. Vi arbetar tätt tillsammans med producenterna, vilket betyder att vi kan förmedla kundernas önskemål till dessa och därmed erbjuda just sådana lösningar som våra kunder är i behov av. Utöver detta betyder samarbetet med producenterna som t.ex. Steinberg Systems att kunden inte behöver betala för en massa olika mellanhänder, vilket gör design- och produktionsprocessen så enkel som möjlig. Fördelarna i en okomplicerad värdeskapningsprocess gynnar naturligtvis både producenten, expondo som försäljare och dig som kund!

Alla våra produkter genomgår noggranna kvalitetsgranskningar, och du kan vara säker på att ditt nya favoritverktyg kommer att vara en långtida trogen partner. Om du är intresserad av att spara en extra slant kan du naturligtvis också ta en titt i kategorin andrahandssortering, där man kan fynda andrahandsvaror för reducerat pris. Där lönar det sig dock att vara snabb som blixten – där hittar du oftast bara enstaka produkter, och efter att grannen hittat den perfekta garageportsmotorn som andrahandsvara kan det tyvärr vara försent!

Bekanta dig med vårt breda utbud av proffsverktyg och gör din beställning redan idag!

Johan Andersson - Expondo expert

Johan Andersson

Jag finns har for dig!