Trustpilot

Juicepressar

Hitta inspiration på expondos blogg!

En av de senaste trenderna inom hälsa och kost är raw food, och raw food i flytande variant är färskpressade safter, vilket man snabbt och enkelt fixar med en juicepress. Juicevågen som sprider sig snabbt har resulterat till att den ena juicebaren efter den andra slår upp sina portar. Det börjar också bli allt mer populärt att erbjuda nyttiga safter i restauranger, kaféer eller stånd på marknadsplatser som gott alternativ till drycker på burk eller flaska. Kolla in våra juicepressar från Bartscher – av bästa kvalitet, till låga priser och med fri frakt!

Håll dig frisk och sund med en Bartscher juicepress


En juicepress är ett enkelt sätt att snabbt fylla på vitamindepåerna och samtidigt släcka törsten. Med våra högkvalitativa juicepressar från Bartscher, utformade både för det privata köket och professionellt bruk, kan du enkelt hålla ditt och dina gästers vitaminintag på topp. Frukten och grönsakerna förvaras svalt och översiktligt med vår praktiska kylteknik och fylls direkt på i juicepressen. Sätt igång maskinen och se hur bägaren fylls med nyttig saft! Måste det gå undan kan du utan större ansträngning fixa en snabb frukost med en juicepress. Pressa fiberrika grönsaker och frukt till goda safter eller smoothies som både släcker törsten och mättar! Rekommendationen är att äta 500 gram om dagen, men istället för att äta flera frukter och få kladdiga fingrar fyller du juicepressen med äpplen, päron och andra färgglada ingredienser, utan att de ens behöver skäras till i bitar innan, och dricker vitaminerna. Enklare kan det inte bli!


Bartscher är tillsammans med Royal Catering våra välrenommerade varumärken för professionella storköks- och restaurangtillbehör. Bartscher erbjuder också ett brett produktsortiment av gatuköksutrustning. Servera dina gästar hemgjorda hamburgare, gjorda med egen mald köttfäs med en köttkvarn från Royal Catering eller Bartscher och grillade på en av kontaktgrillarna. Erbjud en färskpressad juice till detta, direkt ur juicepressen, och dina gäster kommer att lämna restaurangen eller snabbmatsköket mätta och vitaminboostade.

Vitaminer, antioxidanter & Co

Alla vet vi att vitaminer är livsnödvändiga näringsämnen som vi måste tillföra via födan, men hur många följer egentligen rådet att äta 500 gram frukt om dagen. Det finns ett enormt utbud av frukt och grönsaker, men tar du dig tid att testa obekanta, nya sorter? Fördelen med en juicepress eller mixer är nämligen att inget behöver gå till spillo, även om det senaste inköpet i grönsaksaffären blev ett felgrepp, smakligt sett. En juicepress är perfekt för att experimentera och blanda vitaminrika vegetabilier som du inte gillar smaken av med andra grönsaker och fruktsorter. Utöka marknadsutrustningen med en juicepress och erbjud färsk saft med spännande smakriktningar till crepsen och våfflorna! Om du behöver förbereda större mängder juice kan du använda juicepressen och sedan fylla över innehållet i en praktisk juicedispenser som håller juicen färsk och sval. Vill du ha en lite mer tjockflytande vitaminbomb kan vi rekommendera vår saftpress-blender-kombination från Bartscher att mixa ihop en näringsrik smoothie med.


Våra juicepressar är av bästa kvalitet med höljen av rostfritt stål som är hygieniska och enkla att rengöra. De är utrustade med kraftfulla, tystgående motorer. Juicepressarna är enkla att använda och rengöra efteråt – några modeller kan diskas i maskin (förutom höljet med motorn). I vår webb-shop hittar du all möjlig restaurangutrustning för alla tillfällen och behov. Behöver du till exempel hjälp med att skära grönsakerna och frukten till dina safter i mindre bitar kan du hitta rätt hjälpmedel i avdelningen för kökshjälpmedel.