Trustpilot

Korvgrillar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Royal Catering erbjuder korvgrillar i olika storlekar och varianter - både av rostfritt stål samt teflon. Våra grillar garanterar dig ett lysande resultat vilket givetvis medför att dina matgäster kan njuta av jämnt grillade varmkorvar utan att behöva vänta i evigheter. De kraftfulla värmeelementen leder till en snabb uppvärmning, och med den automatiska temperaturkontrollen kan du vara säker på att korvarna har precis rätt temperatur när korvkunderna ska hugga in på delikatesserna. Köp din nya korvgrill från expondo redan idag och få leveransen på köpet!

Den bästa korven med Royal Caterings korvgrillar

Med Royal Caterings korvgrillar grillar du den perfekta korven för dina kunder. Med våra korvgrillar uppnår du enkelt verkliga toppenresultat, oavsett om du ska bjuda på hot dogs för den hungriga festprissen eller en skara fotbollsfans utanför fotbollsarenan! Det lönar sig dock att fundera på vilken slags korv du ska bjuda dina matgäster på, och i vilka volymer de förväntas äta.

Vi erbjuder korvgrillar både av rostfritt stål och teflon, dessutom i många olika storlekar. Om det knappast kommer många kunder samtidigt kan en liten korvgrill räcka gott och väl, medan de större grillarna definitivt rekommenderas om efterfrågan är konstant eller varierar mycket. Spana också in våra effektiva pommes frites-skärare om du vill effektivisera tillverkningen av egengjorda, läckra pommes.

Även om grundreceptet för varmkorv är väldigt enkelt, är det också lätt att variera innehållet och därmed bli stans okrönte korvkung med riktiga delikatesskorvar. Dessutom varierar ju korvpreferenser också väldigt mycket beroende på vilken kultur det rör sig om – svensken kanske gillar den traditionella grillkorven, medan tyskarna gärna vill ha en ordentlig bratwurst på korvfesten. Därtill har du såklart också en massa tillbehör som kan ändra helheten totalt, du kan t.ex. prova på guacamole och nachos i varmkorvsportionen för att skapa en mexikansk smakupplevelse.

Pris och perfektion i samma paket

Vad kännetecknar då den perfekta korven, utöver det faktum att den grillats i en korvgrill som du köpt hos expondo? Svaret varierar starkt beroende på var du ställer frågan. I Tyskland är bratwursten en klar favorit, medan korvälskare i USA föredrar wienerkorven då traditionella hot dogs ska tillredas. Dessutom är det lätt att piffa upp korven med diverse tillbehör, som exempelvis surkål, örtmajonnäs eller lite räksallad. Enligt många ligger skillnaden mellan en generisk kvarterskorv och den delikata gourmétkorven just i tillbehören!

Korvgrillarna från Royal Catering kännetecknas av dels suverän kvalitet och dels förmånliga priser. Du kan känna dig trygg med ditt köp på expondo då vi är måna om att våra kunder ska få hem produkter som håller länge med hög pålitlighet.

Utöver korvgrillar innefattar vårt sortiment såklart också mycket annat som en korvkiosk eller ett storkök kan tänka sig vara i behov av. Ta även en titt i våra andra produktkategorier om du exempelvis funderar på att erbjuda dina kunder på smaskiga milkshakes eller kaffeprodukter! En helhetsbild om vårt erbjudande inom gastronomibranschen får du genom att styra in till huvudkategorin Restaurangutrustning .

Bli övertygad av vårt breda sortiment av både korvgrillar och övrig gastronomiutrustning, och gör din beställning redan idag! Hemleveransen ingår naturligtvis på köpet.