Trustpilot

Pommes frites-skärare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Royal Caterings pommes frites skärare skär potatis till jämna stavar som sedan kan vidareförädlas till goda, 100 % hemgjorda pommes frites. Det praktiska kökstillbehöret kan även användas för andra rotfrukter eller frukt och grönsaker, exempelvis för att forma stavar till dipp. Pommes frites skärarna är först och främst tillverkade för professionella restauranger, storkök och snabbmatsrestauranger men kan naturligtvis även användas på det privata planet av dig som inte vill äta halvfabrikat utan lägger stort värde på att tillaga allt själv – även pommes frites!

Högkvalitativa pommes frites skärare från Royal Catering

Vi vet alla att tid är pengar, så om du vill spara arbetstid i köket är expondos förmånliga och professionella köksprodukter ett hett tips! Som exempelvis pommes frites skärarna av högkvalitativt, rostfritt stål – de minskar förberedelsetiden i köket avsevärt. De fungerar manuellt med en spak, helt utan el, och kan placeras överallt. Det är mycket enkelt att använda pommes frites skärarna från Royal Catering: potatis, grönsaker eller frukt placeras i hållaren och skärs sedan i jämnstora stift när de trycks genom det vassa knivgallret.

Men du vill säkert också erbjuda dina gäster nyttiga vitaminer till din läckra, hemlagade pommes frites. Pommes frites skäraren finns även i en modell som formar dekorativa, spiralformade grönsaker. Den fungerar med en vev, och den färdiga spiralen träs automatiskt upp på ett träspett. Enklare kan det nog inte bli! Kolla även in våra praktiska grönsaksskärarmaskiner (elektriska) eller grönsaksklyvare (manuella) av bästa kvalitet från Royal Catering. De river, skär och tärnar grönsaker och sallad snabbt och effektivt. Tomater skivar du i ett nafs när du använder dig av våra tomatskärare: lägg i tomaten och få den skivad med hjälp av de vassa knivbladen på någon sekund, utan större ansträngning. Med dessa praktiska tillbehör får du garanterat tid över att njuta av en kopp kaffe mellan arbetsmomenten. Tips: prova våra högkvalitativa kaffebryggare och termoskannor från Bartscher - det är det bara att förbereda kaffetåren och ta den när det passar!

Högkvalitativa tillbehör för professionella kök

Royal Catering är en välkänd tillverkare för de flesta i restaurangbranschen. Royal Caterings produkter kännetecknas av hög kvalitet, användarvänlighet, en väl utformad och ergonomisk design och genomtänkta funktioner. Lägg till låga priser till detta, och du har Royal Catering i ett nötskal! Royal Catering tillverkar produkter av rostfritt stål av bästa kvalitet med en lång hållbarhet - så även pommes frites skärarna. Detta material säkerställer dessutom en god hygien, eftersom det är enkelt att rengöra.
I expondos hemstad Berlin är det nästan omöjligt att servera pommes frites utan den berömda rätten ”currywurst”! Den består av grillad korv med en speciell sås med curry. Istället för att skära korvarna för hand används för det mesta en korvskärare för att spara tid. Det kan man förstå, när man ser köerna av hungriga och currywurst-sugna människor framför korvstånden – här måste det gå fort! Här är en pommes frites skärare oumbärlig!
Vi erbjuder inte bara mindre tillbehör och köksmaskiner från Royal Catering, utan även större restaurangutrustning som kylutrustning, fritöser med mera. Självklart finns även tillbehör till våra produkter. Här hittar du till exempel extra frityrkorgar. Listan är lång, så gå hellre själv in och kika på vår storköksutrustning i shoppen för att inte missa något.
Beställ din nya tidssparande pommes frites skärare redan idag hos expondo – till lågt pris och med fri frakt!