På rea
(1) Recension

Artikel: EX10012155

|

Modell: RC-HTR9WC

Korvgrill - 9 värmestavar - Royal Catering - Rostfritt stål - Glasskydd

2 090,00 kr 3 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – värmestavar belagda med rostfritt stål som värms upp snabbt
  • Lättskött – enkel rengöring tack vare tillverkning i rostfritt stål
  • Tillförlitlig – variabel temperaturkontroll från 0-230 °C
  • Praktisk – två separata värmezoner för varmhållning och tillagning av korv
  • Hygienisk – god renlighet och skydd tack vare glasskyddet och den borttagbara fettuppsamlingslådan

PRODUKTBESKRIVNING

Kompakt korvgrill av rostfritt stål med 9 värmestavar

Den kompakta korvgrillen RC-HTR9WC från Royal Catering tillagar och varmhåller korvar av alla slag. Dess energieffektivitet, intuitiva drift och låga vikt gör den till en bärbar och ekonomisk enhet som är perfekt för varje kök. Tack vare dess robusta konstruktion och högkvalitativa komponenter är korvgrillen framför allt lämplig för professionellt bruk i gatukök, restauranger eller bensinstationer.

Korvgrill med enkel användning för gatukök och bensinstationer

Korvgrillen har 9 kraftfulla värmestavar som möjliggör snabb och effektiv tillagning av upp till 16 korvar. Värmestavarna är belagda med rostfritt stål och roterar automatiskt i 360° så att varje korv grillas jämnt. Temperaturen kan ställas in från 0-230 °C.

Korvgrillen har två värmezoner i de främre resp. bakre valsarna som styrs av separata termostater, så att du både kan steka och varmhålla korvar samtidigt. Under rullarna finns en uppsamlingslåda som överflödigt fett kan samlas upp i så att man enkelt kan göra sig av med det på lämpligt sätt. Driften av korvgrillen är intuitiv och säker, och grillen slås på och av med en omkopplare. Temperaturen ställs in med de praktiska vridreglagen. Signallamporna anger om grillen har uppnått önskad värme. Tack vare de intuitiva kontrollerna kan du alltid hålla koll på tillagningsprocessen.

Korvgrillen från Royal Catering är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och är därför mycket robust, hållbar och är skyddad mot repor, korrosion eller mekaniska skador. Ett glasskydd av härdat glas håller smuts borta från korvarna. Korvgrillen är dessutom lätt att rengöra. Oavsett vilken korvspecialitet du vill tillaga med korvgrillen RC-HTR9WC från Royal Catering så kan du trolla fram läckra snacks till dina kunder på nolltid!

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Den er bra så jeg den fire stjerner