På rea
(1) Recension

Artikel: EX10012371

|

Modell: RC-CWT001

Värmeskåp för tallrikar - Upp till 37 tallrikar (Ø 27 cm) - Royal Catering

4 290,00 kr 6 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymligt – för upp till 37 tallrikar med Ø 27 cm
  • Organiserat – 3 insatser för optimalt utnyttjande av interiören
  • Exakt – termostaten håller tillförlitligt den inställda temperaturen upp till 85 °C
  • Flexibelt – fristående design med hjul som passar för användning vid bufféer, storkök eller evenemang
  • Praktiskt – magnetlås håller dörrarna säkert stängda så att ingen värme kan komma ut

PRODUKTBESKRIVNING

Varm njutning med ett värmeskåp för tallrikar från Royal Catering

Mat behåller sin smak längre på varma tallrikar. Med värmeskåpet för tallrikar RC-CWT001 från Royal Catering kan du förvärma ditt porslin snabbt och enkelt och på så sätt se till att dina rätter inte svalnar direkt efter servering. Fördröjningen i kylprocessen garanterar inte bara dina gäster en perfekt tempererad maträtt, utan minskar också stress i köket. Värmeskåpet för koppar kan integreras idealiskt i den pågående serveringsprocessen och lämpar sig perfekt för cateringkök eller till buffén.

Den rymliga tallriksvärmaren för upp till 37 tallrikar

Den kraftfulla tallriksvärmaren övertygar med sin robusta konstruktion och optimala bearbetningskvalitet. Detta värmeskåp för tallrikar är tillverkat av rostfritt stål och har tillräckligt med plats för upp till 37 tallrikar med en diameter på 27 cm. Med svängdörrar kan detta värmeskåp för koppar stängas med ett magnetlås så att driftstemperaturen hålls konstant.

Värmeskåp för tallrikar är utrustat med en termostat som kan justeras steglöst i ett intervall från 30–85 °C. Via reglaget kan man enkelt ställa in önskad temperatur, sedan tar det integrerade automatiska systemet hand om allt annat åt dig.

Insidan av koppvärmaren är också gjord av rostfritt stål och har tre justerbara hyllplan. Tallrikarna eller kopparna kan förvaras optimalt på hyllorna, och är alltid redo att användas när de behövs. De släta ytorna kan rengöras och desinficeras med skonsamma rengöringsmedel.

Tack vare fyra roterbara smidiga hjul kan värmeskåpet för tallrikar transporteras snabbt och enkelt till valfri plats och möjliggör mångsidig användning inom olika områden. Två av hjulen har en uppställningsbroms så att man kan ställa upp den fristående koppvärmaren i rummet. Tack vare hjulens speciella konstruktion är de extremt skonsamma mot golvet och tystgående.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Trotz mehreren Anrufen wurde keine Lösungsmöglichkeit angeboten, geschweige denn zurückgerufen.