Trustpilot

BBQ-grill

Hitta inspiration på expondos blogg!

De bbq-grillar vi har i sortimentet är utvecklade för det professionella köket. De är speciellt utvecklade med restaurangmiljö och catering i åtanke. Alla våra bbq-grillar är eldrivna vilket kommer med många fördelar som andra grillar inte har. Till exempel så bildas det ingen matos med denna typ av bbq grill vilket gör den perfekt för det mindre köket. En bbq grill är en komplettering som behövs till varje kök så bekanta dig med vårat sortiment och beställ redan idag!

Maskinen som kompletterar all annan restaurangutrustning

Sortimentet av bbq-grillar vi har är noga utvalt för att passa in i restaurangköket. Under stressiga tider blir det ofta knökigt kring restaurangugnar vilket en bbq grill kan hjälpa till med att förhindra. Grillen är gjord för att steka mat med en extrem precision tack vare sin termostatiska reglering, som tillåter dig att bestämma den exakta graden du vill steka ditt kött eller annan vara på.

En bbq grill är även en bra komplettering till restaurang spisar då en bbq grill kan steka och grilla utan fett. Även om du väljer att steka i fett rinner det överflödiga fettet ner i det främre uppsamlingskärlet vilket betyder mindre onödig smörja att städa upp. Grillarna används ofta i samband med en kycklingsgrill och kontaktgrillar då dessa produkter kompletterar varandra utmärkt. Det är fullt möjligt att använda våra grillar med ställningar som bordsgrillar. Ställningen har en inbyggd kryddhållare vilket underlättar för kocken och snabbar upp arbetet. Självklart går det även att ta av skyddshuvan om så önskas vilket öppnar upp för en större arbetsyta. Stekytan är 480x300 millimeter vilket betyder mat för ungefär 4-6 personer beroende på vad som lagas. Stekytan har en platt och en räfflad stekyta vilket betyder att kocken har valmöjligheter som annars inte finns med en vanlig spis, som bara oftast erbjuder en platt stekyta.

Bbq grill för proffsen med höga krav

Vår Bbq grill är gjord för proffsen som har höga krav på sin utrustning i köket. Den är också gjort för den matentusiastiska hemmakocken som vill nå restautangkvalité i hemmet. Vi kan erbjuda en grill som presterar när det verkligen gäller!

Tack vare våra höga krav på bra produkter kan vi garantera att en Bbq grill från oss kommer passa dina behov i restaurangköket. Den kan komplettera en spis, kycklingsgrill och resturangsugn vilket gör att det är en kostnadseffektiv maskin i slutändan på grund av sin mångsidighet. Eftersom den inte heller kräver fett för att steka eller grilla blir det mindre kladd vilket leder till mer fokus på matlagningen. Inget professionellt kök är komplett utan en bbq grill!

Vad du vill använda din bbq grill till är det bara du som kan sätta gränsen för. Expondo är en pålitlig partner i inköpsprocessen som erbjuder dig som kund en fantastisk kundservice och hög kännedom kring de produkter som erbjuds.

Köp din Bbq grill idag från Expondo! Vi erbjuder gratis frakt och retur i upp till 100 dagar om du är missnöjd. Vi erbjuder även tre års garanti på våra produkter, så vad väntar du på? Det finns inget att förlora!