Trustpilot
(1) recension

Butiksvåg - kalibrerad - 30 kg - LCD-skärm

3 090,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10200056

|

Modell: BE2TA028X035030-B1

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
3 090,00 kr
3+
5%
2 935,50 kr
5+
10%
2 781,00 kr
10+
15%
2 626,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Klar för användning – kalibrerad och lämplig för handel
  • Exakt – klass III vägnoggrannhet, kommersiell våg med max 30 kg
  • Tydlig – modern LCD-skärm med bakgrundsbelysning och 15 mm höga siffror
  • Uthållig – lång batteridrift på upp till 100 timmar eller strömförsörjning
  • Gränssnitt – RS 232 (kabel ingår) och protokollen: DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Den kalibrerade butiksvågen med LCD-skärm

Den kalibrerade butiksvågen BE2TA028X035030-B1 ger exakta mätresultat, har en maximal vägningskapacitet på 30 kg och motsvarar noggrannhetsklass III (handelsvågar). Kontrollvågen är därför idealisk för arbete i butiker, på apotek, i livsmedelsindustrin eller vid torghandel, samt inom andra områden där produktens vikt kontrolleras.

Kalibrerad noggrannhet med butiksvågen från TEM

Räknevågen följer de bestämmelser som gäller för handel, vilket bekräftas av kvalitetsstämpeln M på grön bakgrund. Vågen levereras kalibrerad och verifierad. Denna första verifiering är giltig i två år efter att vågen tas i bruk. Vågen bör dock, beroende på vilka nationella bestämmelser som gäller i ditt land, verifieras av ackrediterat kontrollorgan. Först då kan butiksvågen få kalibreringsklistermärket. Efter två år ska vågen kalibreras och verifieras igen av ett ackrediteringsorgan. Du får även ett verifikationsintyg, som du bör förvara tillsammans med vågen.
Butiksvågen från TEM visar exakta mätvärden upp till 30 kg. Värdena visas på LCD-skärmen med bakgrundsbelysning. Vågen är enkel att hantera, med funktioner för prisberäkning, summering, tarera, nollställning och spara. 250 minnesplatser kan sparas på denna våg. Kontrollpanelen är också resistent mot fett och vatten.
Den mobila butiksvågen fungerar antingen med elkabel eller ett batteri. Med en batteritid på upp till 100 timmar är vågen extremt uthållig. Vågplattformen har måtten 28 x 35 cm och är tillverkad av hygieniskt, rostfritt stål. Vågen står stabilt på halksäkra fötter.
Butiksvågen är utrustad med ett RS-232-gränssnitt, och kan därför anslutas till en dator eller en kassaapparat. Olika överföringsprotokoll såsom DIALOG 06, TEM, TISA eller DELTA är tillgängliga för dataöverföring. Gränssnittskabeln och elkabeln ingår i leveransen.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Dålig kundservice

Jag beställde den här vågen och den kom skadad. Godmodiga som vi var tog vi en snabb pratstund med kundtjänstmedarbetaren och höll saker i balans. Den anställde försäkrade oss om en kredit. Sedan började dramat. Det var i februari. Hittills har jag inte fått krediten. Expondo mailade mig en papperskredit, men jag har inte fått pengarna förrän i juni. Det betyder att pengar har betalats ut! Vi fick ingenting.

Svar från

Tack för din feedback. Vi vill hjälpa dig och bli bättre. Men för att undvika detta problem i framtiden behöver vi ditt stöd. Tillsammans kommer vi att göra det.
Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Kan jag använda vågen även om jag inte har tillgång till eluttag?

Ja, vågen har två batterier och kan användas i upp till 100 timmar utan tillgång till el.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter