Trustpilot

Äggkokare

Hitta inspiration på expondos blogg!

I en restaurang eller i ett storkök är det en stor fördel att få mycket gjort snabbt. Med hjälp av en utomordentlig äggkokare kan du spara mycket tid då kunderna själva kan tillreda sitt kokta ägg, till exempel på hotellfrukosten. Denna äggkokare är komplett tillverkad i rostfritt stål och är en utmärkt hjälp i köket för vilken professionell kock som helst. Äggkokaren kommer från Royal Catering som är en av de ledande produktmärkena när det gäller proffskök.

Användbar produkt för professionella kök

Denna äggkokare har ett 8-liters kärl i vilken det finns sex separata skedar, ett för varje ägg. Produkten kan med fördel användas i en restaurang- eller hotellbuffé där varje gäst själv kan koka sitt ägg. Äggskedarna är märkta med olika färger så att man enkelt kan hålla reda på sitt eget. Kunderna är nöjda när de själva fått bestämma hårdheten på ägget och inga ägg behöver slängas bort.

En äggkokare som denna är det perfekta köksredskapet eftersom den inte tar utrymme inne i köket bredvid restaurang spisar och andra viktiga köksredskap. I stället blir den här gör det själv-kokaren en riktigt partypanna på varje buffé och lämpar sig även fenomenalt fint till lunchrestauranger och kafeterior. Ägg tillredda på olika sätt uppskattas ofta och i stället för att alltid använda en stekpanna vid tillredningen, är det kokta ägget en fräsch variation. Äggkokaren kan anslutas i alla eluttag och har en effekt på 2600 Watt. Temperaturen i kokaren kan praktiskt regleras mellan 30 och 110 grader allt efter behov. Kokaren är också utrustad med ett överhettningsskydd som gör att den automatiskt stängs av när temperaturen stiger till 130 grader. Med denna kokare tillreder man enkelt och på ett roligt sätt sina favoriter, allt från lös- till hårdkokta ägg. Förutom äggskedar inkluderas i köpet två äggkoppar, även de i rostfritt stål.

En äggkokare till varje restaurang

Denna härliga äggkokare i rostfritt stål har måtten 29,9 centimeter x 23,8 centimeter x 15 centimeter och tar inte mycket utrymme på buffébordet. När en kokare som denna står framställd kommer frukostgästerna att stå i kö för att få sitt ägg rätt kokt.

Visste du att ägg är mycket bra och hälsosam mat tack vare sitt höga innehåll av olika vitaminer? När man kokar äggen i en äggkokare ger det dessutom en betydligt lägre energiförbrukning än när man kokar dem i en vanlig kastrull. I Sverige äter man mer ägg än någonsin. Vi upprätthåller hög kontroll under hela produktionskedjan och det är bland annat därför som svenska ägg garanterat är hälsosamma och fria från bakterier så som salmonella.

När du vill bjuda hotell- eller restauranggästerna på perfekta ägg, är det med en äggkokare som denna, RCEB 6T, som du uppnår det bästa resultatet. Produkten är enkel att använda och ger ett jämt och perfekt resultat gång efter gång.

Hos Expondo hittar du professionella äggkokare och andra köksprodukter till ett bra och billigt pris. Vi ger våra kunder fri leverans och hela tre års garanti. Vi levererar produkten ända till restaurangdörren och ifall du inte är nöjd har du rätt till 100 dagars retur.