Trustpilot

Mikrovågsugnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med en professionell mikrovågsugn får du mera tid till att fokusera på det väsentliga. I ett storkök eller på en restaurang finns det så gott som alltid en massa saker som behöver göras och tider som skall hållas. Med hjälp av en effektiv mikrovågsugn av rostfritt stål kan man enkelt både värma och tina upp alla råvaror. Våra ugnar rymmer upp till hela 26 liter och har 5 effektnivåer samt 2 olika avfrostningsfunktioner som enkelt ställs in manuellt.

Den perfekta köksmaskinen för storköket

Mikrovågsugn Bartscher är den perfekta mikrovågsugnen när det behövs hjälp i köket. Den är designad så att den kan staplas på eller under till exempel en varmluftsugn, diskmaskin eller annan hushållsmaskin och tar därför väldigt litet utrymme. Denna produkt har två kraftfulla magnetroner och har en mikrovågseffekt på 1850 W som ger ett mycket jämt resultat. Den snabba 20 sekunders knappen värmer enkelt och snabbt de mindre portionerna.

I denna mikrovågsugn finns alla de viktigaste funktionerna i ett och samma skal. Här kan man behändigt spara upp till 30 digitala program som gör att användaren snabbt och behändigt får fram de populäraste inställningarna vilket snabbar mattillverkningen i köket. En mikrovågsugn som denna ersätter mycket effektivt både vanliga restaurangugnar, en varmluftsugn och en traditionell kokplatta eftersom denna fantastiska produkt gör alla dessa köksarbeten. Den här mikrovågsugnen har två vågfilter samt en 5 -faldig dörrsäkerhet som ser till att ingen skadlig strålning förekommer. Framsidan på produkten är klar och tydlig och den digitala displayen är enkel att använda. Dörren är behändig att öppna och stänga eftersom det finns ett stort och stadigt handtag att ta tag i. I ett restaurangkök är det viktigt att produkterna är effektiva samt enkla att använda och Samsung CM1929A lever verkligen upp till alla dessa krav. En produkt som klarar av även de mest hektiska dagarna.

En mikrovågsugn i rostfritt stål

Som material är rostfritt stål både funktionellt och tidlöst samt mycket slitstarkt och hygieniskt. En mikrovågsugn i detta material lämpar sig perfekt till storkök och restauranger eftersom det enkelt kan torkas av med en fuktig trasa och vid behov en rengöringsprodukt som tar bort fett.

Bartscher levererar högklassiga och professionella produkter till varje nisch inom restaurangbranschen till ett bra pris. Produkterna granskas grundligt enligt de normer som fastställts. Denna mikrovågsugn har flera innovativa funktioner som är både moderna och långlivade samt har ett exklusivt utseende vilket innebär att produkten är användbar under en mycket lång tid. Här har man verkligen använt sig av den modernaste tekniken inom elektronik.

Denna mikrovågsugn fyller definitivt alla krav i det stora köket med sina trygga och effektiva funktioner. I ett storkök eller i ett restaurangkök behövs produkter som varje dag fyller alla behov. Genom att testa mikrovågsugnens olika funktioner kommer arbetet i köket att fungera som det skall.

När det är dags för en ny mikrovågsugn till köket kan du lita på Expondo som levererar professionella produkter till varje storkök med lång erfarenhet. I shoppen hittar du allt du kan tänkas behöva och vi erbjuder fri leverans till våra kunder samt 100 dagars returrätt