Trustpilot

Stekpannor

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av stekpanna vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, bufféer och hotell. Våra pannor finns med olika ytor, till exempel gjutjärn, och kan dessutom enkelt varieras mellan olika spishällar vilket gör att de även kan användas för att få en grillyta på maten. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya stekpanna från oss på Expondo redan idag!

Stekpannor för professionell användning

Vårt sortiment av stekpannor är tillverkat för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel en stekpanna med två avskiljda fack. Här finns också olika tillbehör till den panna man köper. I vårt sortiment finns också pannor som kan användas som restaurang spisar tack vare sin generösa storlek.

All vår utrustning är skapad av material med hög kvalitet och den uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Vår stekpanna garanterar att man inte behöver man oroa sig för att maten inte ska bli varm, eller för att den inte ska passa vissa restaurang spisar . Alla våra köksredskap kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga pannor samt övrig utrustning. Om köket behöver en ny partypanna för att göra laga mat och få en bra stekyta finns det här. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Det spelar ingen roll om du behöver en stekpanna av stor eller liten storlek kan du känna dig säker på att finna rätt panna här. Här finns dessutom en panna med uppdelning så fler rätter smidigt kan stekas samtidigt.

Stekpanna för verkliga gourmeter

Vi erbjuder en stekpanna som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet. I vårt sortiment kan du välja allt från en liten stekpanna till en stor stekpanna.

En stekpanna kan användas i olika kök, och tack de olika storlekarna kan de användas till flera olika rätter. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra stekpannor klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra pannor? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar flera storkök.