Trustpilot

Varmluftsugnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Varmluftsugnens effektivitet ligger i dess jämna temperaturfördelning. Du kan med fördel fylla den med många plåtar fyllda med exempelvis bröd, och få ett jämnt resultat för hela innehållet. Alla våra varmluftsugnar är lätta att använda och erbjuder ett brett temperaturspann för olika behov. Märk att vi också erbjuder kombiugnar med varmluftsfunktion, ifall dina behov är mer varierade! Bekanta dig med våra varmlufts- och kombiugnar och gör din beställning redan idag!

Varmluftsugnens fördelar

Eftersom varmluftsugnens fläktar cirkulerar luften i ugnen uppnås en jämnare värmefördelning än med en traditionell fläktlös ugn. Förutom att värmen är jämnt fördelad och lägre temperaturer därmed kan användas, värms ugnen också snabbare upp än konventionella ugnar. Tack vare denna effektivitet är varmluftsugnen också ett ekonomiskt och energisparsamt alternativ; du kan ställa in temperaturen t.ex. 20 grader lägre än med en vanlig ugn, och därmed spara upp till en tredjedel i strömförbrukningen. Den faktiska besparningen beror naturligtvis på hur du fyllt ugnen, och hur luften cirkulerar inuti den.

Bartschers varmluftsugnar är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder dig hållbarhet och enkel anvädning i ett och samma paket. Höljet är tillverkat av rostfritt stål och tillagningsutrymmet beroende på modellen antingen av rostfritt stål eller emalj. Med hjälp av den inbyggda timern är det lätt att laga mat i ugnarna och du kan rymma in upp till fyra insatsenheter per gång.

Ifall du är osäker på om varmluftsungnen är den rätta slags ugnen för just dina behov, lönar det sig att ta en titt även på våra andra ugnar, nämligen ugnar för pizzagräddning, lågtemperaturugnar, samt kombiugnar för varierande behov. Utforska vårt breda utbud och låt dig imponeras av det utomordentliga sortiment som vi erbjuder! Beställningen gör du enkelt i vår nätbutik och ugnen levereras direkt hem till dig eller din restaurang!

Köksutrustning från expondo

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av köksutrustning – såväl till storkök som till ambitiösa hobbykockar. Vårt produktsortiment innehåller allt frånvarmluftsugnar till ismaskiner för krogen och korvstoppare för charkuterier. Ett gemensamt kännetecken har alla våra hundratals produkter dock: ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda produkter till bästa möjliga pris. Naturligtvis spelar också produkternas hållbarhet och livslängd en stor roll: att köpa en till synes billig maskin som går sönder efter några veckors bruk är naturligtvis ingen bra början för krogverksamheten - självklart eftersträvar man produkter som är tillförlitliga och varar länge. Du kan förlita dig pü att din nya varmluftsugn håller måttet!

Vi har varit aktiva inom näthandeln av restaurangutrustning redan sen 2007, och utvidgade nyss vår verksamhet även till Sverige och Finland genom lanseringen av två nya webbshopar. Redan tidigare hade många svenskspråkiga gjort beställningar i vår tyskspråkiga nätbutik, vilket gjorde expansionen norrut en som en naturlig händelse i utvecklingen av företaget! Våra produkter tillverkas med precision och kommer garanterat att tillfredsställa dina behov – oavsett om du köper en varmluftsugn eller grönsaksskärare.

Gör din beställning behändigt i webbshopen och få fri frakt till Sverige!