Artikel: EX10310004

|

Modell: RO-101S MORION BIG SERVICE

Aquaphor ersättningsfilter för osmosfilter K2 + K5 + K7M

929,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Hygieniskt - renar vattnet från föroreningar som klor och tungmetaller
  • Fräscht - mineraliserar vattnet och förbättrar smaken
  • Enkelt - bytet av filter görs med ett knapptryck och en kort vridrörelse
  • Säkert - genom bytet i filterhuset har du ingen kontakt med föroreningar
  • Passar - till RO-101S omvänt osmossystem

PRODUKTBESKRIVNING

Aquaphor omvänd osmos vattenfilter för rent vatten och optimal mineralisering

Aquaphor osmosvattenfilter RO-101S MORION BIG SERVICE säkerställer mjukt, rent vatten som är 99,99 % fritt från föroreningar. På grund av den förbättrade smaken är det idealisk som dricksvatten eller för beredning av mat och dryck. Uppsättningen består av tre filter och är utformat för osmosanläggningen RO-101S MORION.

Vattenavhärdarfiltret med lite extra skydd för hälsan

K5-filtret är ett sedimentfilter tillverkat av polypropen. Det förfiltrerar vattnet mekaniskt och frigör det från partiklar från 5 µm, till exempel sand- eller rostpartiklar. Filtret skyddar även de efterföljande filtreringsstegen och förlänger därmed osmosanläggningens livslängd. K2 är ett aktivt kolblockfilter som utvecklats med CarbFiber Block-teknik. Finfördelat, aktivt kol som tillverkas av kokosnötskal tillsammans med jonbytar Aqualen-fibrer och aktiva silverjoner avlägsnar pålitligt tungmetaller, klor, organiska substanser och partiklar upp till 3 µm ur vattnet. Det sista steget i upparbetningsprocessen sköter filtret Aquaphor K7M, vilket mineraliserar vattnet och förbättrar smaken på det.

Filterbytet är mycket enkelt. Filtret tas bort eller sätts in igen med ett knapptryck och en kort vridrörelse. Filtret byts direkt i filterhus,et så du har ingen kontakt med föroreningarna i filtret. Byter du filter regelbundet ökar livslängden hos filtersystemet och du får en genomgående hög vattenkvalitet. Det rekommenderas att byta filter var fjärde till var sjätte månad.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR