Trustpilot

Elektriska potatisskalare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Detta är en elektrisk potatisskalare som är tillverkad av det tyska företaget Bartscher. Potatisskalarens volym är 7,5 kg och den har en effekt på 90 kg/h. Den har även en timer som kan ställas in mellan 0 - 4 min. Den är tillverkad i kromnickelstål. En elektrisk potatisskalare är ett utmärkt val för proffs som lagar mat i storkök varje dag både när det gäller slitage på leder och snabbhet i köket.

Hög kvalitet och ergonomisk köksutrustning för proffs och storkök

Bartscher tillverkar inte bara elektrisk potatisskalare, utan även grönsaksskärare. Båda två är utmärkta tillbehör i restauranger och andra storkök och underlättar när man lagar mycket mat. Grönsaksskäraren är elektrisk och är tillverkad i materialet aluminiumpressgjutning. Den levereras med fem stycken knivar (tre rivskivor och två skärskivor i olika storlekar). Den är liten och smidig med sitt mått: B 240 x T 630 x H 500 mm. En annan tillverkare är Royal Catering.

Elektriska maskiner är inte bara roligt att ha, utan ett måste i många storkök och restauranger. På Expondo kan du köpa en pastamaskin som kan användas även i hemmet. Du kan köpa en snygg designad köksmaskin som dessutom har en stor prestationsförmåga. Högklassiga restaurang spisar är också ett måste att ha när man lagar mat. Kokkärlen ska klara av att användas på både induktion, gas och el och dessutom ha värmebeständiga handtag och hällkant. Det är också viktigt att ha olika storlekar beroende på vad man ska tillaga. Allt detta plus elektrisk potatisskalare hittar du på Expondo och du hittar även andra maskiner och utrustning med hög kvalitet, stor säkerhet, tidsenliga designs med mera. Även ergonomin spelar stor roll i köket och det är viktigt att se till att allt detta finns då det är en plats personer ska jobba på under lång tid för att tillaga mat på restauranger, i storkök eller i hemmet.

Elektrisk potatisskalare för stora och små kök

En elektrisk potatisskalare har många fördelar i ett storkök eller andra platser där man tillagar mat varje dag. Den tar inte stor plats med sina mått på B 400 x T 770 x H 870 mm och den väger 38 kg. Designen är tidsenlig och den är även enkel att använda och skalar potatisen snabbt.

Attraktiva och konkurrenskraftiga priser är bara en liten del av vad vi har att erbjuda våra kunder, när de till exempel köper en elektrisk potatisskalare. Vi ser även till att hållbarheten är väl beprövad då det är viktigt för oss att se till att ni får vad ni förväntar er utav produkten. Säkerhetsfunktionerna är en annan del som vi ser till är pålitlig. Tillit och långvarig kontakt betyder lika mycket för oss som det gör för våra kunder

Vi på Expondo erbjuder våra kunder en fantastisk kundservice som har en utmärkt kännedom om alla produkter som vi erbjuder. Samma sak gäller för elektrisk potatisskalare. Produkterna är noga testade och det gäller allt. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, då har du rätt att ångra ditt köp och mer om det kan du läsa på Expondo.

Passa på att beställa en elektrisk potatisskalare idag! Vi erbjuder gratis frakt ända fram till dörren och du får 3 års garanti. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på Expondo. Du beställer lätt och enkelt via vår hemsida där vi erbjuder olika betalningsalternativ.