Trustpilot

Restaurangbrödrostar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Restaurangbrödrostarna hos expondo är utmärkta för att rosta spröda, varma nygräddade brödskivor i restaurang- eller i frukostmatsalen på hotellet. Vem önskar sig inte en härlig skiva rostat bröd med en kopp kaffe och ett glas juice till det på morgonkvisten? Vi har olika varianter, du kan rosta 4, 6 eller till och med rosta bröd på löpande band Med våra högkvalitativa restaurangbrödrostar kan du charma vilken gäst eller kund som helst – det är bara att börja rosta! Se dig gärna omkring i vår välsorterade onlineshop – vi är säkra på att du kommer hitta det du söker efter.

Restaurangbrödrostar i världsklass

Med restaurangbrödrostarna från Royal Catering kan du vara säker på att dina matgäster kommer gå ifrån din restaurang eller café med ett leende på läpparna. De mångsidiga brödrostana rostar inte bara formfranska och vanliga brödskivor, utan kan också rosta färdigvåfflor och Pop-Tarts. När du bjuder dina gäster på frukost har vi även andra produkter som vi tror kan vara intressanda för din del; vad sägs om Royal Caterings högkvalitativa crepejärn och redskap inom kategorin varmhållning.


Restaurangbrödrostarna är tillverkade i robust rostfritt stål, vilket gör skötseln av dessa väldigt enkel. Rostfritt stål är mycket lätt att rengöra, vilket är viktigt att tänka på i en miljö som måste vara hygienisk dygnet runt. Appropå rengöring har den även en uppsamlingsbricka som man snabbt kan dra ut och tömma på smulor för att sedan diska den i diskmaskinen.


En smidig funktion som restaurangbrödrostarna innehar är att man smidigt och lätt kan ställa om hur många bröd man vill rosta – varför slösa en massa onödig energi när man kanske bara måste rosta 3 skivor i en restaurangbrödrost med plats för 6 skivor? Andra smarta funktioner restaurangbrödrostarna har är att man kan ställa in den önskade rostningsgraden genom en timerfunktion – vissa gillar sitt bröd lättrostat, medan andra tycker om när det är knaprigt och nästintill förkolnat.


Restaurangbrödrosten som du köper hos expondo står stadigt tack vare de 4 halksäkra gummifötterna. Dessutom är de stilrena och moderna och smälter in väl i många olika slags miljöer och bespisningslokaler.

Expondo – kvalitet, snygg design och pålitlighet

Som redan nämnts ovan finner du de mesta du kan tänkas behöva när man bedriver en restaurangverksamhet, men vi erbjuder även produkter inom kategorierna hantverk och industri. För dig som är i renoveringstagen av din verksamhet kan du säkerligen hitta väldigt spännande och användbara redskap även inom dessa kategorier. Men det som kanske ligger dig närmast hjärtat, som driver en restaurangverksamhet, är kategorierna storköksutrustning eller varför inte marknadsutrustning, där du hittar användbara produkter såsom iskrossar, terassvärmare och pizzabänkar.


Oavsett om du är på jakt efter en högpresterande restaurangbrödrost eller en spektakulär chokladfontän kan du förlita dig på att produkterna hos expondo håller hög kvalitet. När du köper något från vår onlineshop vill vi att du ska känna att du har investerat i en långlivad trotjänare som inte går sönder i första taget.


Alla våra produkter uppfyller de riktlinjer som EU föreskriver – säkerheten är A och O. Dessutom vill vi kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet på produkterna och där kan du försäkra dig med att våra produkter har gått igenom flertalet tester. Samtidigt kan vi också stoltsera med att erbjuda våra kunder förmånliga priser.


Beställ din restaurangbrödrost hos expondo redan idag och få leverensen till Sverige på köpet!