Trustpilot

Pastamaskin

Hitta inspiration på expondos blogg!

Imponera dina hungriga matgäster genom at tillverka hemmagjord pasta med hjälp av en högkvalitativ pastamaskin från Bartscher. Det är nämligen inte alls särskilt svårt att tillverka sin egen pasta, bara man känner till knepen som man inte får missa! Det kräver heller inte särskilt många ingredienser, det du till en början måste investera i är tid. Men som det gamla ordspråket lyder – övning ger färdighet... Köper du din pastamaskin från expondo ingår även leverensen på köpet. Observera dock att pastamatriserna inte ingår utan måste köpas separat.

Pastmaskiner för både proffs- och hemmakock

Inte nog med att det är roligt och tillfredställande att skapa egen pasta och veta att man har stått bakom hela tillverkningsprocessen – pastan blir så mycket godare om man har tillverkat den på egen hand, självfallet med hjälp av en pastamaskin såklart. Försök alltså vända bort blicken från de ohyggligt stora pastaavdelningarna hos livsmedelbutikerna och våga tro på dig själv. Det klart du klarar att laga 10 gånger så god pasta med en pastamaskin än den du hittar i mataffären! Man kan ju också göra det lätt för sig och blanda pastadegen i en köksmaskin, istället för att göra den enligt det traditionella sättet - att låta äggen skvalpa i en liten grop man gröpt ur i en hög mjöl.


Expondo erbjuder dig som kund ett mycket stort utbud av restaurangutrustning. Du kanske är i startgroparna av att öppna upp din alldeles egna restaurangverksamhet? Eller är du helt enkelt ett hemmaproffs som är ute efter högkvalitativa kökshjälpmedel? Visste du att vi erbjuder våra kunder praktiksa och effektiva rökskåp som passar perfekt för tillfällen när man vill röka diverse livsmedel. Oavsett kan du känna dig trygg med att expondo har den erfarenhet som krävs för att erbjuda det mesta och det bästa inom restaurangbranschen. Vi vet att våra kunder har höga krav, och vi vill självfallet inte göra dem besvikna. När du köper en pastamaskin hos oss, kan du lita på att du fått en robust trotjänare som kommer bistå dig i pastaskapandet i en lång tid framöver.

Pasta - tusentals möjligheter

Vart pastan härstammar från finns det delade meningar om. Visa menar att det var Marco Polo som importerade detta gula, smaskiga guld, medan andra hävdar att det är en persisk företeelse. Något de allra flesta dock kan vara överrens om är att det är svårt att tillaga något godare och som får smaklökarna att vattnas i munnen än en krämig, rykande räsk pastarätt. Men, som vi redan tidigare nämnt blir pastan så mycket godare om du har en pastamaskin till hands.


Det som är så fiffigt med pasta är att det går att variera in i det oändliga. För det första kan du testa dig fram genom att variera själva receptet på pastadegen. Det kan vara ofantlig skillnad på degen beroende på i vilken relation mjölet och äggen står till varandra. Man brukar dock säga att degen ska vara rätt hård men att den inte får vara för torr. Visst går det att kavla, men ack vilket tungt evighetsgöra som i sådana fall väntar. Nej, med en pastamaskin kan du vara säker på att du får ett resultat som imponerar på även den mest kräsne matgästen. Och det med relativt lite möda, då maskinen gör kavlingsjobbet åt dig. När du sedan äntligen har lyckats skapa din drömpasta, se då till att du kokar den i en praktisk pastakokare från Roya Catering!


Expondo har funnits på marknaden sedan 2007, och har därmed en hyfsat gedigen erfarenhet som webbshop, vilket vi är stolta över. Priset på pastamaskinen – och alla andra priser du finner på webbsidan - inkluderar moms, och leverensen till den adress du anger ingår naturligtvis även den på köpet. Spana in vår storköksutrustning och storköksinredning och låt dig imponeras och förföras av de förmånliga priserna som råder.