Trustpilot
På rea
(4) recensioner

Kaffevåg - 3 kg/0,1 g - 15 x 15 cm - LCD

399,00 kr 439,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10030913

|

Modell: SBS-CS-3000

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 15 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
399,00 kr
399,00 kr
0%
1 137,15 kr
379,05 kr
5%
1 795,50 kr
359,10 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Optimalt avläsbar – LCD-display med bakgrundsbelysning
  • Precis – exakt vägning upp till 3 kg, med en noggrannhet på 0,1 g
  • Praktisk – enkelt val av vägningsenheterna g, oz, ml samt alla funktioner
  • Stabil – tillverkad av högkvalitativt plast (PP) samt silikonpad
  • Smidig – kompakt form i en attraktiv design och pekpanel
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Netherlands

Inte bara korrekt, utan också snabbt!

Du har redan läst beskrivningen och enligt min erfarenhet är allt korrekt. En mycket trevlig extrafunktion är att denna våg är relativt snabb på att visa den vägda vikten. Detta är väldigt trevligt när man kokar kaffe för att bemästra min tajming. För detta ändamål hade jag köpt en våg som var mer än dubbelt så dyr och hade en irriterande fördröjning på mer än 1,5 sekunder. Eitra: Timern kan pausas och sedan återupptas. Tryck länge på startknappen för att återställa timern. Vågen kommer väl skyddad i en egen låda. Jag är nöjd med detta köp!

Svar från

Tack för de positiva och uppmuntrande orden. Vi ser fram emot att hjälpa dig med Get It Done i framtiden. Vi önskar dig en trevlig dag!
Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Netherlands

Snabbt och konsekvent

Detta är en mycket lämplig våg för experiment med hällkaffe eftersom vikten visas relativt snabbt! Innan detta provade jag en annan kaffevåg (köpt från B*l.com) som hade alla möjliga funktioner som dubbla displaylinjer och visning av bryggförhållandet etc. Men apparaten var irriterande långsam: mer än 1,5 sekunder. Dessutom är denna skala vackrare i verkligheten än på själva fotot, och de vita siffrorna sticker ut fint mot den svarta "bakgrunden". Denna våg gör inget ljud. Så inga pip när man trycker på knappar. Själva tangenterna är beröringskänsliga (liknar en pekskärm), så du måste titta på vad du gör. Men det gör du redan när du lagar kaffe, mat etc. Det är användbart att vågen kan kalibreras om, och detta beskrivs i den annars tydliga manualen. Genom att upprepade gånger lägga samma vikt på vågen kommer du inte att märka några större skillnader. Ibland 0,1 gram. Detta är tillräckligt pålitligt för mig. Jag är glad att jag hittade den här vågen på Expondo. Rekommenderad!

Svar från

Tack igen för de positiva och uppmuntrande orden. Vi ser fram emot att hjälpa dig med Get It Done i framtiden. Vi önskar dig en trevlig dag!
Visa den ursprungliga recensionen

för 15 dagar sedan Publicerad på Expondo Denmark

Vågen verkar genast robust och ser dessutom ut som om den tål lite kaffe, den fungerar också precist och snabbt, men tyvärr är den för stor för min kaffemaskin så kom ihåg att kolla måtten 15 x 15 så finns det kontakter. Kanske lär jag känna dem bättre så småningom, men just nu går stoppursfunktionen fel för många gånger så den startar först efter flera försök

Visa den ursprungliga recensionen

för 15 dagar sedan Publicerad på Expondo Denmark

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter