Kokplatta

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 0 av 0 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Är du på jakt efter en platssparande men ändå effektiv spis till din verksamhet? Våra kokplattor är förmodligen svaret på det du letar efter! Kokplattorna är smidiga och lätta att ta med om du är på språng samtidigt som de alla innehar mycket hög kvalitet. Självklart har vi i vår onlineshop ett brett utbud med andra produkter för dig som driver en större verksamhet. Spana gärna in våra gasspisar, grillar och induktionswokar. Här finns något för alla smaker och inriktningar! Beställer du din kokplatta hos expondo ingår frakten på köpet.

 

Kokplatta på professionellt vis

En kokplatta kan vara en smart lösning på många plan. Inte nog med att du smidigt och enkelt kan ta med denna behändiga lilla produkt när du är på resande fot. Den är också energisnål och erbjuder möjligheten att tillaga goda och kreativa maträtter utomhus. Själfallet behöver man inte bedriva en professionell restaurangverksamhet för att lägga beslag på våra kokplattor – den gör sig utmärkt även hemma hos privatkunden. Ett perfekt tillskott på campingsemestern!
Kokplattorna från Bartscher finns i två varianter – enkel eller dubbel platta. Med produkter från Bartscher kan du försäkra dig om att de gått igenom åtskilliga kvalitetskontroller under tillverkningsprocessen. Produkterna kännetecknas av hög tysk standard till låga priser.
Oavsett om du lagar mat i ditt proffesionella kök eller hemma kan du försäkra dig om att du får ett proffsigt resultat. För mer effektiv matlagning som kanske förekommer på marknader eller i cateringsammanhang, förslår vi att du tittar närmre på våra kokplattor med dubbla kokpunkter. Andra produkter som kan vara bra att ha vid en verksamhet ”på språng” är våra praktiska korvvärmare och sockervaddsmaskiner.
Med kokplattan kan du få precis så bra resultat som med stora stationära spisar, endast din fantasi sätter stopp för vad du kan laga med den!

Funktion och design i en och samma produkt

För oss på expondo är det viktigt med nöjda kunder. Därför spelar både funktion, prestanda och design stor roll hos våra produkter. Vi har en lång och gedigen erfarenhet vad gäller restaurangutrustning. Ända sedan 2007 har vi försett den tyska marknaden med produkter inom områdena restaurang, hantverk och industri. Tack vare ett långt samarbete med våra producenter har vi möjligheten att erbjuda våra kunder mycket prisvärda och högkvalitativa produkter. Kokplattorna hos expondo är inget undantag. Men vi har även en rad andra produkter som kanske också skulle intressera dig – varför inte ta och kika närmre på våra frukt- och grönsaksskärare eller vår charkutrustning?
Med en rejäl kokplatta kan man komma mycket långt. Driver man en professionell verksamhet vill man kunna fokusera på det roliga och inte på vad som kan hända om utrustningen går sönder. Därför kan du lita på att produkterna hos expondo är slitstarka och med lång livslängd – allt för att du ska kunna driva din verksamhet utan bekymmer.
Kokplattorna har en stilren design och stora spisplattor för att du ska få plats med rejäla pannor. Köp din kokplatta redan idag och få leverensen på köpet!