Trustpilot

Kebabgrillar

På rea
Kebabgrill - 5600 W - Naturgas

Kebabgrill - 5600 W - Naturgas

Mått (LxBxH)
64 x 49.5 x 92 cm
8 690,00 kr 12 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 26/4

Hitta inspiration på expondos blogg!

Här på Expondo.se kan du köpa en kebabgrill av hög kvalitet och till marknadens bästa pris. Som extra tillbehör rekommenderar vi även att köpa en elektrisk kebabkniv som man använder till att skära ner köttet från själva grillen medan den snurrar runt sin egen axel. Du kan även använda en kebabgrill som en gyros-grill, i grunden är det samma sak. Skillnaden ligger bara i vad man använder för typ av kött.

Bra utrustning för professionella kök

Till skillnad från kontaktgrillar som klämmer åt det som ska grillas så fungerar kebabgrillar som så att grillspettet som köttet är fäst på roterar 360 grader runt sin egen axel. Samtidigt omsluts spettet på flera sidor av grillelement som steker köttet så att det får en jämn och fin stekyta. I en kebabgrill drivs spettet av en stark motor som är placerad i dess underdel.

En kebabgrill har elektriska, vertikalt placerade element och ett roterande spett på vilket kebabstocken placeras i lodrätt läge. Köttet roterar långsamt och allteftersom det yttersta lagret av kebabstocken blir färdiggrillat, skärs/skalas tunna skivor eller remsor med en kebabkniv medan stocken fortsätter att rotera. Ett tips om man köper en kebabgrill är att även investera i en tomatskärare och en salamander på samma gång. Med tomatskäraren skivar du de tomater som är nödvändiga vid upplägget av kebaben på tallriken och salamandern används till att finhacka salladen med. Om man förestår en grill kan även en kycklingsgrill vara aktuell att komplettera sitt grill- eller restaurangkök med. En grill från Expondo är tillverkad i rostfritt stål och därför väldigt enkel att rengöra, vilket är viktigt när man lagar större mängder mat under tidspress, då får rengöringen inte ta onödigt lång tid eller vara extra krånglig. Expondos produkter är framtagna för att möta kundernas krav och det ska vara säkert att använda dem.

Kebabgrill för den som älskar grillat kött

Förutom olika slags kött går det även utmärkt att grilla grönsaker på en kebabgrill köp hos Expondo. Det är inte alla gäster som uppskattar kött och med den växande vegotrenden är det viktigt att också kunna erbjuda alternativa köttfria maträtter.

En kebabstock är den cylinder av pressade köttskivor som används vid tillagning av kebab. Kebabstocken placeras lodrätt på ett kebabspett i en kebabgrill. En kebabgrill kan också användas för att tillaga gyros eller turkisk dönerkebab. Då travas köttskivor ovanpå varandra istället för den vanliga kebabstocken med pressat kött. De kebabgrillar som Expondo tillhandahåller är framtagna och designade för professionellt bruk men kan också användas privat för stora sällskap eller cateringföretag.

Förutom högsta möjliga standard på våra produkter så erbjuder Expondo alltid hela 3 års garanti när man handlar en kebabgrill. Vårt breda urval av kvalitetsprodukter håller alltid högsta mått av kvalitet och hållbarhet för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och önskemål.

Köp er kebabgrill på Expondo.se och dra nytta av vår fria och snabba leverans. Om du inte är nöjd med produkten har du hela 100 dagars fri returrätt. Vi har alltid prisgaranti på alla varor ur vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter.