Trustpilot

Kontaktgrillar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med Royal Caterings kontaktgrillar grillar du enkelt och effektivt hamburgerbiffar, smörgåsar, paninis och mycket annat! Hos oss på expondo kan du välja mellan en enkel eller dubbel kontaktgrill, mellan släta eller räfflade ytor (eller t.o.m. en modell med både släta och räfflade ytor) samt prestanda av kontaktgrillen! Oberoende om du driver en stor restaurang eller en liten grillkiosk, kan du vara säker på att du hittar de lämpliga lösningarna hos expondo!

Royal Caterings kontaktgrillar

Med en kontaktgrill från Royal Catering är framgången ett faktum: grillarna är lätta att använda, effektiva och kan användas för varierande ändamål. Kontaktgrillarna lämpar sig perfekt för grillandet av kött, fisk och grönsaker, men passar också utmärkt för smörgåsar och panini. Royal Caterings kontaktgrillar är tillverkade för att hålla länge och är dessutom enkel att rengöra. En behändig fettuppsamlingslåda, som finns i alla Royal Caterings kontaktgrillar, möjliggör en behändig rengörning även under den mest hektiska perioden under arbetsdagen, eftersom den kan rengöras separat från resten av grillen.

Eftersom kontaktgrillen når en arbetstemperatur på bara några få minuter lämpar den sig utmärkt för snabb tillredning av maträtter. Fördelen med kontaktgrillarna är ju att du samtidigt steker båda sidorna av biffen, medan en traditionell grill eller stekplatta kräver att du vänder biffen för att få den rätta grillytan. Teoretiskt sett sparar du alltså hälften av stektiden och uppnår ett jämnare stekresultat – inte illa för en produkt som bara kostar någon tusenlapp och som du kan hålla i bruk i åratal.

Bekanta dig med vårt breda utbud på kontaktgrillar från Royal Catering, och gör din beställning redan idag! På köpet får du naturligtvis också leveransen till Sverige – oavsett om du gör beställningen till hemmet eller till din restaurangverksamhet.

Garanterad kvalitet från expondo

Vi har varit aktiva som näthandel för proffsutrustning för krögare redan sedan 2007, och expanderade vår verksamhet nyligen till Sverige. Tidigare hade många svenskar beställt våra produkter från vår tyskspråkiga nätbutik (tacka språkundervisningen, vettja!), så expansionen norrut föll sig naturligt.

Från vår webbshop beställer du enkelt proffsutrustning för din restaurang, snabbmatskiosk eller marknadsstånd. Vårt utbud innefattar allt från grytor för soppa och sås till kaffe- och tekoppsvärmare – se dig gärna omkring i shoppen, och se efter om du hittar nåt som du kanske behöver! Utöver de ”vanliga” produktkategorierna lönar det sig definitivt också att ta en titt på våra andrahandsvaror, som du kan få hem med samma garanterade kvalitet men till rabatterat pris.

Royal Catering har sedan lång tid tillbaka fungerat som vår främsta leverantör för proffsutrustning inom gastronomibranschen, vilket medför många fördelar även för dig som kund. Fördelarna begränsar sig inte bara till de konkurrenskraftiga priser som samarbetet möjliggör, utan gör hela värdeprocessen smidig. Beställ din kontaktgrill från expondo redan idag och få hemleveransen på köpet!