Trustpilot
På rea
(8) recensioner

Espressomaskin - 20 bar - 2,5 L vattentank

2 590,00 kr 4 790,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011888

|

Modell: RC-BCPM01

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. torsdag 25 april
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – maskinen arbetar med 20 bar och en effekt på 1450 W
  • Praktisk – stor vattentank och intelligent temperaturkontroll
  • Flexibel – tack vare dubbel och enkel pip och borttagbar vattentank
  • Lätt att sköta – med avtagbara element och medföljande rengöringskit
  • Hållbar – tack vare högkvalitativt utförande och robusta material
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.9

Baserat på 8 recensioner

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Switzerland

en besvikelse

Espressomaskinen motsvarar inte alls löftena i annonseringen. Framför allt är bruksanvisningen otillräcklig och videorna på internet hjälper inte alls. Jag har använt maskinen i tre dagar och inte kunnat producera ett enda gott kaffe. Jag tycker att det är en skam att låta kunder sitta på produkten utan instruktioner.

Svar från

Tack för din åsikt. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter och vår service.
Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo France

Väldigt glad

Eftersom jag älskar espressokaffe letade jag efter en maskin för att göra ett gott kaffe. Men att inte dricka det hela tiden ville jag inte heller investera en galen summa pengar i en semiproffsmaskin. Med tanke på den annonserade kvaliteten på produkten och priset jämfört med konkurrenterna (särskilt eftersom jag fick den på rea) var jag fortfarande skeptisk och jag erkänner att jag har tvekat i några dagar. Det som fick mig att ta steget var i slutändan sajtens och varumärkets rykte som har fått bra betyg. Och jag kan lika gärna säga det direkt, jag är väldigt nöjd med mitt köp i slutändan. Till att börja med själva produkten. Det kom väl emballerat, i tid, det är inte skadat och fungerar perfekt. Maskinen är gjord av rostfritt stål, och lätt att använda, det yttre utseendet är riktigt högkvalitativt och den väger sin vikt. Jag kan inte säga något om livslängden för tillfället men efter att ha konsulterat expertsajter i ämnet innan köp, verkar det som att det inte finns någon verklig skillnad på den här nivån mellan semiproffsmaskinerna. Det finns i alla fall en garanti vid behov. Nu det viktigaste: gör det bra kaffe? Det beror väl på vilka kaffebönor du köper, hur du justerar kvarnen (det krävs lite övning för att hitta rätt dosering som på alla maskiner av denna typ) och även din kravnivå. . Som alla andra har jag redan druckit en espresso i en bar, och kvaliteten på mina hemgjorda espressos är jämförbar, vilket motsvarar vad jag letade efter. I sitt nuvarande skick kan jag bara rekommendera denna espressomaskin.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo France

En nöjd kund

Det är inte min stil men jag tar några minuter på mig att lämna en kommentar om min upplevelse. Jag beställde RC-BCPM01 espressokaffebryggare på "ett infall", eftersom den är relativt ensam i denna prisklass att erbjuda en espresso, en kvarn, med en rostfri beläggning. Efter några dagar, i otålighet, gick jag för att läsa recensionerna och till min förvåning många negativa. Jag var rädd och ångrade min beställning. Men faktiskt kom maskinen snabbt med chronopost. Vid uppackning ser maskinen bra ut, vi är särskilt förvånade över perkolatorspaken, tung och i professionellt format. Maskinen värms snabbt upp, du kan snabbt brygga ditt kaffe eller dra upp varmt vatten. Kvarnsidan är perfekt för att ha nymalet kaffe, ett viktigt inslag för en god espresso. Konstigt nog nämner inte det tekniska bladet på webbplatsen det! Kort sagt, till det här priset, för en individ som vill ha gott kaffe men som inte har 600 € för andra märken, kan du unna dig själv. Det är mycket bra valuta för pengarna. Dessutom, för den här typen av maskin är den inte särskilt bullrig och vibrerar inte mycket! Vissa kommer att ångra att det inte finns några trycksatta filter. I själva verket blir den här typen av filter bara igensatt och levererar kaffe till dig när den vill och inte när du vill ha det. Dessutom är jag mycket nöjd med de klassiska espressofiltren (som kräver lite tid för att anpassa formningen och pressningen för att få fram en bra espresso. Vissa kommer att ångra frånvaron av en manual). Kort sagt, i denna prisklass i denna kvalitet är det den enda, och den gör det väldigt bra! För att se över tiden nu [använd filtrerat vatten!]. [PS: ingen har beställt den här kommentaren av mig, jag lämnar den eftersom du också måste veta när du är nöjd!]

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Switzerland

Bra men...

Jag saknar en automatisk dosering av kvarnen för att enkelt ha rätt dos hela tiden för varje malning

Svar från

Tack för dina positiva och uppmuntrande ord. Vi ser fram emot att hjälpa dig att vidta åtgärder och uppnå dina mål framåt. Ha en bra dag !
Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Slovakia

Mycket hög kvalitet och utmärkt kaffebryggare för priset. 🙏🏻👌🏻☕️

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo France

Snarare nöjd

Jag beställde denna maskin för 6 månader sedan. För min del var jag nöjd. Först av allt från leveranstjänsten, sedan från maskinens estetik. Liten nackdel Jag tycker att temperaturen på kaffet är otillräcklig. Efter 6 månader stötte jag på ett problem med kvarnen som förblev blockerad (förmodligen en rest i kaffet). Det gick inte att släppa det själv, jag kontaktade Expondo som var bra på att aktivera eftermarknadsservice. Så jag var tvungen att skicka enheten för reparation utan kostnad för mig. Än så länge är allt bra. Förutom att när eftermarknadsservicen (från tillverkaren) kom tillbaka var maskinen dåligt packad och den var mycket skadad med den trasiga vattentanken och stötar överallt under reparationen. Kort sagt, jag vägrar produkten som returneras till mig och kontaktar Expondo som erbjuder mig en kredit, ett utbyte av samma produkt mot en ny eller en partiell återbetalning och papperskorgen byttes. Jag valde en ny produkt. I slutändan mycket bra service från Expodo i händelse av problem, jag hoppas inte ha några problem speciellt med eftermarknadsservice från tillverkaren som tydligen inte vet hur man reparerar... Jag ger den fortfarande ett betyg av 4/5 för priset tror jag att det gör jobbet.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Italy

rusa

Bruksanvisning praktiskt taget obefintlig. Utvärdering begärdes som alltid för tidigt

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Hungary

Badmaskin

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter