Trustpilot
På rea
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Keramisk grill - Kamado - Stor - Diameter, grillgaller: 32,5 cm

5 290,00 kr 5 634,05 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250857

|

Modell: UNI_KG_02

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. måndag 29 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
5 290,00 kr
3+
5%
5 025,50 kr
5+
10%
4 761,00 kr
10+
15%
4 496,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Effektiv – kamadogrillen lagrar värme utmärkt, så att maten tillagas snabbt och håller sig varm länge
  • Mångsidig – keramisk grill som är lämplig för stekning, rökning, bakning, stekning och långsam tillagning
  • Praktisk – det finns en termometer i grillens lock med ett temperaturområde på upp till 400 °C och en färgskala för olika tillagningsmetoder
  • Ekonomisk – kamados keramiska grill lagrar värme utmärkt, vilket innebär att du bara behöver en liten mängd bränsle (kol eller träkol)
  • Robust – grillen med keramisk kammare står på en robust stålram med 3 hjul och har två sidohyllor
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Keramisk grill med inbyggd termometer för olika tillagningsmetoder

Det här är en keramisk grill från Uniprodo som klarar det mesta. Med den kan du röka, baka, grilla och steka. Tack vare den högkvalitativa, glaserade keramiken håller kamadogrillen värme och fukt inne och tillagar din mat till perfektion. De mångsidiga tillagningsmetoderna gör grillen lika lämplig för grillfantaster som för cateringföretag och utomhusevenemang. Grillen är rullbar och imponerar med två sidohyllor för grillbestick mm.

Eld, keramik och smak med din kamadogrill från Uniprodo

Du kan liva upp vilken grillfest som helst med kamadogrillen. Det gör du dels genom det snygga utseendet på den ovala grillen av svart keramik med fördjupningar på ytan, men också genom de många olika rätterna som du kan fixa fram med den. Den solida keramiken lagrar värmen optimalt, vilket gör att grillen värms upp och tillagar maten snabbt och håller den varm länge. Grillen eldas sparsamt sparsamt med ved eller kol. Du kan enkelt avläsa temperaturen upp till 400 °C på termometern inbyggd i locket. Termometern innehåller även en temperaturskala i färg för de olika tillagningsmetoderna rökning, bakning, grillning och stekning. De justerbara ventilationsöppningarna i locket och i den nedre delen av den keramiska kolgrillen gör att du kan kontrollera luftflödet och temperaturen inuti grillkammaren exakt.
Det solida locket, som du enkelt kan öppna med ett brett trähandtag, håller på ett tillförlitligt sätt värme och fukt i kammaren. Detta håller biffar och rökt mat saftiga och aromatiska. Den keramiska grillen står säkert på en robust stålram som tål vind och väder och är flyttbar tack vare sina tre hjul.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter