Trustpilot

Elspis

Hitta inspiration på expondos blogg!

Har den gamla spisen gått sönder eller behöver du en säker elspis till det nya köket? Då har du hittat rätt hos oss här på expondo! Vi erbjuder spisar i många olika storlekar och varianter - med eller utan ugn, så att du kan vara säker på att du hittar det du behöver i vår webbshop. Förutom spisar hittar du en rad spännande produkter - restaurangugnar, riskokare och kylskåp i många varianter. Med en lång erfarenhet som näthandel är expondo en partner du kan lita på – köp alltså din nya elspis från oss redan idag, och få dessutom leveransen på köpet!

Hitta den rätta elspisen

Elspisen är den mest använda spisformen i dagens kök, och föredras ofta tack vare den enkla användningen samt de förhållandevis låga förbrukningskostnaderna (jämfört med gas, som många gånger blir dyrare än el). Elspisarna är oftast ytterst lätta att hålla rena, och dessutom väldigt säkra att använda. Eftersom denna typ av spis inte är beroende av en gaslåga är risken för att en brand ska uppstå mycket liten, och det kan inte heller spridas några skadliga eller giftiga gaser från elspisen.

I vårt breda produktsortiment hittar du elspisar både med 4 och 6 kokplattor. Utöver det kan du även välja mellan en modell med elektrisk ugn eller ett litet skåp under själva spisen. Gemensamt för alla våra spisar är de förmånliga priserna och den höga prestandan. Oavsett vilka krav du ställer kan du vara säker på att spisarna levererar! Det lönar sig naturligtvis att börja funderandet med att kolla hur mycket utrymme du har för den nya spisen – om du väljer en spis med 6 plattor har du såklart mer utrymme att laga mat på, men samtidigt ökar bredden av spisen.

Är du inte riktigt säker om en elspis är det rätta alternativet för dig? Ta gärna också en titt på våra utmärkta gasspisar och behändiga induktionsspisar!

Expondo - din erfarna samarbetspartner

Utöver elspisar erbjuder vi naturligtvis också ett brett sortiment av övriga produkter som kan behövas i professionella kök. Oavsett om du bedriver en liten familjerestaurang på landsbygden eller ett gatukök med högt tempo kan du vara säker på att du hittar prima produkter i vår webbshop.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av försäljningen av elspisar, vitvaror och övrig restaurangutrustning, och vill att våra kunder ska bli minst lika framgångsrika som oss. Trenderna inom gastronomibranschen ändras ständigt men vissa saker består: för att uppnå framgång behövs motivation, skicklighet och passande redskap. Krögarens motivation och skicklighet kan vi tyvärr inte påverka särskilt mycket, men den rätta utrustningen hittar hen säkert hos vår nätbutik. Vare sig det gäller en pastakokare för italienska maträtter eller effektiva diskmaskiner för storköket, beställer du det du behöver med bara några få klick.

De önskemål och krav som den moderna krögaren ställer vidarebefodrar vi till producenterna, och nya innovationer kan på så sätt tillämpas på de nya produkterna. Våra elspisar är moderna och garanterat av högsta kvalitet! Därutöver möjliggör det täta samarbetet också kostnadsfördelar: Då onödiga mellanhänder inte finns, kan du vara säker på att du får mycket förmånliga priser för din restaurangutrustning.