Trustpilot

Riskokare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Att koka ris i en vanlig kastrull är numera ”old school”, både i privata- och professionella restaurangkök. Med riskokarna från expondo är det en barnlek att koka ris, utan risk för att det bränner fast. Design, funktion och användarvänlighet går hand i hand. De har en inbyggd funktion som gör att de per automatik slår om till varmhållningsläge när riset kokat klart. Ännu en fördel med de högkvalitativa riskokarna från expondo: några av modellerna kan även användas för att ångkoka livsmedel!

Rationalisera arbetet i köket

Vad du än letar efter inrymmer expondos sortiment det mesta du kan tänkas behöva för din restaurang eller ditt cateringföretag. Vårt mål är att underlätta för smidigare arbetsrutiner i köket med allt från mindre tillbehör, såsom professionella konservöppnare och högkvalitativa spisar. Vi erbjuder även speciella produkter som popcornmaskiner, terassvärmare eller iskrossmaskiner - som du ser, hos expondo är inget omöjligt!

Våra högkvalitativa riskokare är utformade för professionella storkök, restauranger eller gatukök, men det finns inget som hindrar en risälskare från att utrusta det privata köket med en! De har en modern design och kan med fördel placeras synligt. Dessutom tar de kompakta modellerna inte stor plats. Förutom själva riskokaren ingår även praktiska tillbehör i leveransen för enklast möjliga arbetsrutiner: en passande mätbägare, en rissked och en sil medföljer. Riskokarna har kapaciteter på mellan 8 – 23 liter och upp till 60 portioner ris kan tillagas och hållas varma varje omgång.

Vill du vara säker på ett perfekt resultat när du kokar ris är en riskokare ett oumbärligt redskap i köket. Riset kan aldrig brännas vid och det är inte heller nödvändigt att hålla koll på koktiderna. Medan riset tillagar sig självt kan du förbereda köttet eller grönsakerna till grillen, värma upp woken, snabbt fixa salladen med en av våra praktiska grönsaksskärare eller kanske förbereda fritösen för en friterad efterrätt. Riskokaren slår dessutom automatiskt om till varmhållningsläge när riset är färdigt.

Riskokare till lågt pris

De högkvalitativa och energisnåla riskokarna från expondo tillagar alla sorters ris, utan risk att det bränns vid eller fastnar i botten. Några av modellerna är dessutom högpresterande multikokare som inte bara kan användas för att koka ris – de har även andra användningsområden; ångkokning/ och varmhållning av grönsaker eller fisk – ja, till och med äggkokning! Höljet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål som är mycket tåligt och enkelt att rengöra med vanligt rengöringsmedel. Rostfritt stål är ett hygieniskt material, eftersom matrester och bakterier har svårt att fästa på den glatta ytan. Därför är även vår köksinredning och våra högkvalitativa rostfria serverings- och brickvagnar tillverkade av rostfritt stål av bästa kvalitet!
Riskokarna är utrustade med en silikonmatta på insidan som skyddar mot vidbränning och är enkel att rengöra, utan att den behöver skrubbas. Själva innerbehållarna där riset kokas är belagda med en non-stick beläggning med hög värmebeständighet. Praktiskt: riskokarna växlar automatiskt läge från kokning till varmhållning. Enklare kan det inte bli att servera gästerna perfekt kokat ris! Ta matlagningen till nästa nivå och beställ en riskokare från expondo redan idag – det kommer att förenkla arbetet i köket betydligt.

Titta gärna in på expondos webbshop och övertyga dig själv om vårt breda sortiment: produkter av bästa kvalitet till låga priser - och dessutom med fri frakt! Det gäller naturligtvis inte bara restaurangutrustning, utan även för våra verktyg för hantverkare och industri.