Trustpilot

Frityrkorg

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vill du göra friterandet ännu mer effektivt med hjälp av fler frityrkorgar, eller vill du kanske bara ha ytterliga frityrkorgar på lager ifall något oväntat skulle ske? Då har du hittat rätt! Från denna kategori hittar du frityrkorgar i alla storlekar för våra fritöser – från 8 till hela 16 liter. Tack vare den högkvalitativa konstruktionen och rostfritt järn som material är frityrkorgarna både säkra och hållbara. Kom dock ihåg att också köpa den passande fritösen till frityrkorgarna - annars blir det svårt att fritera!

Fritykorg – enkelt och säkert

Finns det något man inte kan fritera med en friteringskorg? Knappast. Att skottarna gärna äter sina Mars-chokladbitar friterade är ju redan något som vi vetat länge, och visst säljs friterad bacon i staterna (var annars?!). Allt blir helt enkelt mycket smarrigare i friterat tillstånd, och hörs sen!

Oavsett om man vill fritera Mars-choklad eller den lite mer traditionella maträtten - pommesfrites, kan man försäkra sig om att fritöserna hos expondo friterar allt som kommer i dess väg! Pommes frites och friterade lökringar känner nog de flesta till, men andra grönsaker som också gör sig väl i friterad skepnad är paprika, bananer och blomkål. Egentligen kan du ju fritera vad som helst, det enda som krävs är en smaskig frityrsmet. Grundpelarna för smeten är vetemjöl, bakpulver, salt, vatten och äggvita, men visst kan du spexa till smeten med olika örter eller andra kryddor för att piffa upp smaken lite extra. Smaken varierar ju också med oljan som används – här måste du dock vara noggrann med att oljan tål heta temperaturer. Passande fritysoljor är bl.a. raps-, majs-, jordnöts- och sojaolja. Bekanta dig med vårt breda sortiment och hitta en perfekt friteringskorg!

Helhetslösningar från expondo

Förutom frityrkorgarna och fritöserna innefattar vårt sortiment naturligtvis också mycket mer. Vi erbjuder restaurangutrustning för gastronomiproffs med varierande behov – allt från sockervaddsmaskiner till marknadsståndet till effektiva diskmaskiner och ugnar. Det lönar sig alltså att bläddra runt på vår sida – man vet aldrig vad man hittar! Förutom de vanliga produktkategorierna på vår sida kan det vara fördelaktigt att också ta en titt på vårt andrahandssortiment, där du kan fynda och hitta utrustning för krogen till ett rabatterat pris. Produkterna kan ha mindre spür av användning eller sakna den ursprungliga förpackningen, men du kan ändå vara säker på att även andrahandsprodukterna är effektiva och tillförlitliga varor av hög expondo-kvalitet.

Vad är det då som gör expondo så särskilt bra – Sverige är ju fyllt av företag som säljer frityrkorgar och övrig restaurangutrustning? Vår historia börjar från året 2007, då vi lanserade för första webbhandel för proffsutrustning, och därefter har vi expanderat stegvis till stora delar av Europa, inkl. Sverige. Vi samarbetar med många av de ledande producenterna för gastronomiutrustning (som just t.ex. Royal Catering), som medför både konkurrenskraftiga priser och en utvidgad kontroll över helheten. De önskemål och krav som våra kunder ställer på köksutrustning förmedlar vi effektivt till produktutvecklarna på Royal Catering, som ser till att dessa önskemål uppfylls. Beställ frityrkorgar redan idag och få leverensen på köpet!