Trustpilot

Induktionsfritös

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vårt sortiment av fritöser är anpassade för för proffs av alla nivåer. De kan användas i såväl stora som små restaurangkök, för perfekt friterade råvaror varje gång. Vi har allt från induktionsfritös av bordsmodell, som är liten och smidig, men som ändå kan hålla en stor mängd frityrolja, upp till dubbla fritöser. Välj en induktionsfritös från Royal Catering för resultat av hög professionell standard. Laga dina och dina kunders favoriträtter, snabbt och säkert.

Professionell utrustning till alla kök

Vill du ha en induktionsfritös som har designats speciellt efter professionella behov? Våra fritöser passar in i alla kök, inom såväl restaurang som catering. De finns i olika storlekar, och kan fritera råvaror från frusna till gott krispiga snabbt och säkert. Med en fritös med inbyggd timer och temperaturkontroll får du alltid de bästa resultaten, vare sig det handlar om matlagning eller bakning.

Varför ska du välja en induktionsfritös? Induktion har många fördelar över till exempel el eller gas, beroende på dina och ditt köks behov. Ta också en titt på en elektrisk fritös eller en gasfritös, för att jämföra. En mikrovågsugn är bra för avfrostning eller uppvärmning, men för att få den perfekta krispigheten behövs en av våra fritöser. Dessa fritöser i induktionsmodell kan snabbt hetta upp frityroljan tack vare dess magnetfält. Temperaturkontrollen ser dessutom till att oljan alltid är vid perfekt temperatur för dina kulinariska kreationer. Våra fritösers uppvärmningselement har hög kapacitet, och temperaturkontrollen kan ställas in på önskad värme. Även när kalla varor läggs i justeras temperaturen snabbt tillbaka för perfekt fritering. När tillagningen är klar kan korgen hängas upp på hakar ovanför fritösen, så att extra fett säkert kan rinna av. Fritöser med induktion kan vara effektivare i strömförsörjningen än en eldriven med en effektivitet på 90 %, det är 35 % högre än en vanlig elektrisk. Detta hjälper till att dra ner på dina elkostnader och spara pengar.

Effektiv och säker induktionsfritös

Behöver du en induktionsfritös som inte tar upp för mycket plats, men ändå kan fritera stora mängder? Vi har små fritöser som samtidigt är effektiva. Men också stora fritöser för större behov. Alla våra fritöser har funktioner som gör att de är säkra; med material i rostfritt stål är de lätta att rengöra, och avtappningskranar gör dem enkla att tömma.

Säkerhet är viktigt för oss, och varje induktionsfritös har halksäkra fötter för stabil placering på alla sorters underlag. En tappkran gör att använt fett enkelt kan tömmas utan några problem. Fritöserna kommer med korgar gjorda i finmaskigt nät som hindrar att små matbitar faller ner och bränns i botten, och de har värmebeständiga grepp för smidig hantering. Även om fritösen är kompakt får du plats med mycket i de stora korgarna.

Fritöserna har en mängd olika funktioner. Till exempel inbyggd timer som kan ställas in på för perfekt fritering, eller en digital LED-display med pekfunktion som gör att alla inställningar blir enkla. En induktionsfritös från oss kan också komma med kalla zoner för att förhindra att små bitar bränner fast, och lampor vid displayen som indikerar fritösens status.

Köp en induktionsfritös från oss och få gratis frakt till Sverige, samt gratis retur om något är fel. Du kan returnera varor i upp till 100 dagar. Produkten kommer dessutom med 3 års garanti, och garanterat bästa pris för denna höga standard. Vänta inte längre - välj fritös från oss, så behöver inte dina kunder vänta heller!