Trustpilot

Blender

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med en blender kan du mixa det mesta inom dryckes- och matväg, i flytande form såklart. Varför inte slänga i dina favoritfrukter, några vitaminrika grönsaker, lite is (jajamen, du hörde rätt! Våra blenders är så kraftfulla att de enkelt maler ner isbitarna på några sekunder) och kanske lite yoghurt därtill – och vips, så har du en svalkande, nyttig och delikat smoothie som bara väntar på att få kyla ned dig och dina gäster en varm sommardag. Köp en blender hos expondo och få leverensen på köpet!

Blendern – din hjälpreda i köket

En blender är ett redskap som varje kök borde stoltsera med. Den är mycket mångsidig och gör det mesta när det kommer till att bereda flytande eller krämiga drycker och måltider. Här kan får kocken eller kreatören stort utrymme att exprimentera med olika smaker och konsistenser. Vad sägs om svalkande smoothies, smaskiga milkshakes, matiga soppor, lyxiga drinkar, fina puréer... Listan kan göras nästintill oändlig och här är det verkligen bara fantasin som sätter stopp. Men för dessa kreationer krävs som sagt en pålitlig och robust blender, och det är precis det vi på expondo erbjuder dig.

Blendern från det välrennomerade varumärket Bartscher är både snygga och funktionella när det kommer till utseendet. Ytterhöljet är dessutom tillverkat av rostfritt stål, vilket gör rengöringen av dessa till en barnlek! Självklart är alla blenders hos Expondo inte enbart skapta för att ha i restaurangköket eller i caféet – de passar utmärkt i det privata köket, för den som kanske vill mixa ihop en hälsosam proteindrink efter träningen? Eller en näringsrik frukostsmoothie för hela familjen!

Bägarna finns tillverkade både i glas och plast och blendern är självklart utrustad med en säkerhetsströmbrytare, säkerheten får icke glömmas bort! Arbetar du i café eller liknande verksamhet hittar du utöver blenders marknadsutrustning, gatuköksutrustning och kylutrustning. Där hittar du allt från juicepressar, juicedispensrar och buffévitriner och mycket, mycket mer.

Restaurangutrustning för proffset

När du investerar i produkter till din verksamhet – oavsett i vilken skala du bedriver den – vill du självfallet att produkten ska hålla länge och utföra det den lovar. Det är väldigt viktigt för oss på Expondo att du som kund är nöjd och belåten, antingen vid köp av blender eller vilken produkt det än må vara!

Vi har erfarenhet som näthandel ända sedan 2007 och vet vad vi talar om när vi säger att vi har lyckats framställa goda relationer till våra producenter. Oavsett om det kommer till restaurang-, hantverks-, eller industriutrustning vill vi kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till förmånliga priser.

Blendern är som sagt ett omistligt redskap som var kock bör ha till hands när det kommer till kritan. Men det behöver inte bara vara de betalande gästerna som kommer till gagn av denna enastående apparat – varför inte ställa in en blender i lunchrummet för dina medarbetare? Alla blir glada och pigga av en fräsch fruktdrink!

Alla våra produkter i onlineshopen är noggrant utvalda och testade för att kunna uppfylla de riktlinjer satta av EU. Detta är butiken för proffs med höga krav som är ute efter redskap med hög prestationsförmåga och kvalitet. Dessutom levereras produkten enkelt och smidigt ända hem till dig eller din verksamhet – det ingår på köpet. Se dig gärna om i vår onlinebutik och låt dig imponeras av vårt stora utbud inom gastronomiutrustning!